EmpresesSinergies

LA IMPORTÀNCIA DE LA MARCA PERSONAL

Quan vaig iniciar el meu primer projecte empresarial FIONA HOME STAGING dedicat al màrqueting immobiliari, anomenant també Home Staging, vaig fer un estudi previ per decidir com volia presentar la meva empresa, quins valors i quina imatge volia transmetre. Tenia clar que no volia ser la còpia de ningú, volia ser una empresa autèntica.

I d’una forma natural sense tenir plena consciencia, vaig establir les bases de la Meva Marca Personal.

Durant el procés de creació de Fiona Home Staging vaig fer un treball d’instrospecció per ser el més fidel possible a l’hora de transmetre la meva identitat, els meus valors i la meva forma de treballar. Sabia per pròpia experiència que això és el que dona credibilitat i aporta confiança, dos valors altament efectius per als clients a l’hora de decantar-se per escollir el teu servei o el d’un altre.

PERQUÈ ÉS TANT IMPORTANT LA FOTOGRAFIA PER LA MARCA PERSONAL

Les meves amistats em van començar a demanar fotografies per les xarxes o les seves webs perquè el tipus de fotografia que jo faig no està basat en el típic retrat de poses de clixés que busca la perfecció, a mi m’interessa captar l’autenticitat i l’espontaneïtat del moment per poder transmetre la essència real, una fotografia més conscient, més emocional, més autèntica.

Així que vaig aplicar els meus coneixements sobre Marca Personal a la fotografia i va néixer Fiona Brand, un Projecte de Personal Branding basat en la Fotografia de Marca Personal per dones.

La imatge d’un negoci es alguna cosa més que un nom i un logo corporatiu. La fotografia es una eina molt útil per transmetre i potenciar qui som, que fem i quina es la nostra proposta de valor. Vivim en una era totalment visual on les imatges son les protagonistes i tenen el poder de la comunicació absoluta.

La nostra Marca Personal es allò que la gent percep de nosaltres, l’essència del nostre negoci, la petjada que deixem i pel que els altres ens recordaran.

Amb fotografies conscients i de qualitat podem comunicar de forma diferenciadora, qui som, que fem i presentar el nostre producte o servei de forma atractiva, revaloritzant-lo de forma més professional.

De vegades invertim en imatge corporativa per presentar la nostra empresa de forma atractiva i en canvi el contingut el preparem amb imatges d’estoc que desprès trobem a webs, newsletters o xarxes socials de altres empreses que ho converteix en un producte totalment despersonalitzat i poc identificable.

 

L’objectiu de les fotos de Marca Personal conscient es aconseguir la diferenciació, així com comunicar l’essència de la marca d’una forma més humanitzada.

Darrera dels negocis sempre hi ha persones i el que transmetem o com fem sentir als altres cada vegada és important, perquè la part emocional compta cada dia més a la hora de contractar-nos.

Totes les persones som irrepetibles, aquest és el pilar fonamental de la Marca Personal. La imatge es la eina més important per diferenciar-nos, i que la treballem o no és el que ens farà una Marca única i inoblidable o que passem desaperceguts.

Es per això que quan em pregunten a que em dedico els hi dic:

“M’agrada captar l’essència de les persones amb la meva càmera i explicar històries que serien massa llargues de transmetre amb paraules.

 

 

Fiona Dorado
www.fionabrand.es
Tel. 680.18.80.11

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *