Els plaers de la vida

VIATJANT PER SUÏSSA

Avui us vull parlar de una manera diferent de viatjar per visitar un país meravellós Suïssa.
Aquest país te un mitjà de transport còmode i ràpid, el tren, que ofereix una experiència inoblidable pels paisatges que travessa, molts dels quals són inaccessibles per als automòbils o altres mitjans de transport.
Suïssa disposa de la ret mes gran de transport públic del mon.

 

Per fer-ho mes còmode us presento el Swiss Travel Pass, un bo que permet arribar a cada racó d’aquest preciós país, creuar llacs, pujar les muntanyes i arribar als aeroports de manera còmoda i puntual.
Si voleu viatjar per suïssa sense límits, el Swiss Travel Pass és el vostre bitllet d’accés per a viatges en trens, autobusos, vaixells i el transport públic urbà així com el transport fins i des dels aeroports amb la màxima puntualitat.

 

 

Dins del mateix Swiss Travel Pass s’inclou l’entrada lliure a més de 490 museus i fins a 50% de descompte en la majoria dels telefèrics.
Te una durada de 3, 4, 8 o 15 dies.
Fer un viatge personalitzat i/o individual per famílies, parelles o un grup d’amics sense l’estrès de conduir el vostre propi cotxe es possible a Suïssa.

 

Cada mes tindreu diferents informacions on trobar el vostre viatge perfecte, perquè tot passa i tornarem a gaudir dels nostres viatges, per ser membres de la dona és actualitats podeu beneficiar de descomptes d’escàndol.

 

 

 

Dolors Escura 

Directora agencia Agora Destins

Odena, 31 Igualada

Tel. 93.803.5412

www.agoradestins.com

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *