Associacions

ASSOCIACIÓ GRUP DE DONES DEL VENDRELL I ASSOCIACIÓ CALAFELL CONTRA EL CÀNCER

Un grup de dones compromeses  format per les dones del Vendrell van ajuda a les persones i entitat, durant aquest confinament tant dur  i van fer un gran treball solidari amb les mascaretes coordinades per la Lídia Rodríguez junt amb fills amb cor, gràcies a elles van poder tenir mascaretes tot el poble.

 

 

 

El nou projecte del grup de dones  té com a lema ‘Som + dones‘, i te pensat incrementar la seva oferta d’activitats, quan passi tot aquest mal son de la pandèmia, però elles segueixen treballant.

El setembre del 2020, van efectuar una entrega important de coixins per l’associació de Calafell contra el Càncer  on la delegada Judit Alujes Capdevila  va donar al departament d’oncología de l’hospital del Vendrell.

Els coixins van  tenir una acceptació excel·lent per això ara van torna a fe un altra entrega a  l’Associació Calafell contra el Càncer.

 

 

 

Dones compromeses, humils, solidàries com la Beni dona que fa l’activitat de costura. En les Dones del Vendrell pots trobar un intens programa de tallers, xerrades o reunions, en les quals es treballaran diversos àmbits, com ara els de la salut, el voluntariat, la gent gran, o la nutrició, entre d’altres.

Així, el Grup de Dones del Vendrell aposta per tenir un local «obert, dinàmic, inclusiu, que promogui iniciatives, treballi pels drets de les dones, empoderament, desperti habilitats, treballi en sintonia amb el municipi, serveixi de pont entre les necessitats de les dones i els organismes oficials o simplement sigui un espai per compartir.

 

El grup de dones compta d’un mural que es va fer amb l’aportació del Grup Artístic de la Fundació Santa Teresa del Vendrell. L’acte va comptar també amb la presència de regidors de l’Ajuntament, membres de la Diputació de Tarragona, familiars del Grup de Dones i representants de la Fundació Santa Teresa.

El grup de dones el trobareu al Carrer del Nord  baixos del número 11-13 del Vendrell,

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *