Sinergies

RUN FOR KENYA DE NATÁLIA GOMES

La dona és actualitat recolza el projecte Run For Kenya de Natália Gomes, dins de la plataforma podeu col·laborar amb aquest magnífic projecte.

El proper 19 de març correré la meva primera marató de sempre: 42,2 km de cursa que tindrà lloc a la meravellosa ciutat de Barcelona.

Aquest és un desafiament que em vaig proposar a nivell personal, però vaig sentir un enorme desig de que aquest desafiament no em servís només a mi.

I així va néixer el projecte “Run for Kenya”.  Originat en un desig individual de superació personal, alhora d’un desig de servir i marcar una diferència en la vida dels altres, vaig decidir unir forces amb l’ONG i Fundació humanitària doTerra Healing Hands Foundation i, més específicament, amb el Healing Hands  Action Club.

D’aquesta manera, sota el paraigua del HHAC, estarem recaptant diners per empoderar joves a Kenya amb educació.  Aquest projecte permetrà que els estudiants puguin assistir a l’escola secundària: es donará prioritat a les nenes, els joves que viuen amb discapacitats i els adolescents vulnerables.  La suma objectiva per a aquest projecte és de 20000€: el nostre objectiu és recaptar 10000€ i doTerra igualarà el que recaptem.

Absolutament el 100% de tot allò que recaptem anirà directament a aquests joves per a la seva educació.

És més, l’endemà de la marató (20 de març), volaré personalment a Kenya per presenciar-ho tot.  Així que podré portar en primera mà la visió de l’impacte que, junts, estem tenint allà fora.

Uneix-te a nosaltres en aquest viatge ja sigui donant una contribució financera, fent córrer la veu o bé acompanyant-me a córrer amb el hashtag #RunForKenya.

Les meves cames correran 42,2 km per que aquests nens puguin arribar més lluny, però la veritable diferència la farem tots nosaltres donant-nos les mans per ajudar aquests líders del demà a empoderar-se amb el coneixement i oportunitats que necessiten.

 

Si vols col·laborar en aquest magnífic projecte només fes clic aquí: https://doterrahealinghands.org/match-program/fundraiser/442/run-for-kenya

 

 

Natália Gomes

Consultora de benestar i experta en olis essencials

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *