Moda

TORNA EL PANTALÓ DE CAMPANA

El pantaló de campana, darrerament anomenat també pantaló de pota d’ elefant, és un pantaló llarg de tall recte fins als genolls, els camals del qual s’ eixamplen dels genolls avall en forma de campana, sovint fins a tapar bona part del peu.

La gran època dels pantalons de campana com a article de moda general, i d’ ús unisexe, començà a la fi de la dècada de 1960, sota la impulsió del moviment hippy.

Als anys 70 aquet pantaló foren la classe predominant. Cap els anys 80, amb la generalització de la tendència al ben vestir tradicional en noves formes, el pantaló de campana passà a simbolitzar el mal gust, i desapareguè de la moda general. A partir de la darreria dels anys noranta ha corregut períodes de retorn, però generalment circumscrits al públic més jove i a corrents estilístics específics, com ara el grunge.

A l’ any 2000 van ser desvancats per els pantalons de pitillo que encara avui en día són els top 10 a tot el mòn.

Avui en dia la varietat de pitillos és molt amplia, tant amb els seus colors, textures i models convertin-se en un pantaló que s´adapta a l’ estil de moltes persones simultaneament i s’ ha mantingut un imprescindible en els últims temps. Però , a la moda res està assegurat.
Tanmateix aquesta temporada els pantalons de campana arriben amb força i els trobem de diferents maneres, els clàssics llargs fins tapar els peus, però també curts fins els turmells.

Així que al Vestidor trobareu els pantalons de campana que millor sentin i que les dones baixetes (i també les altes) esgotaran en 3,2,1…. Les dones baixetes veuran en aquets texans la millor manera d’ aconseguir l’ efete cames infinites i les dones altes podran presumir de tipàs gràcies a l’ amplada dels camals.

Els pantalons de campana ( també conueguts com wide leg) van irrompre amb força la tardor passada. El retorn d’ una moda dels anys 70 i que a principis dels 2000 va viure una segona joventut no les tenia totes amb si per ser l’ èxit rotund que és. Però aquet tipus de texans senten tant bé , que és impossible no sucumbir als seus encants.

 

 

Roser Aguilar

Empresaria de moda

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *