Diversos

MALA FE, VOLER SILENCIAR LA NOSTRA VEU, COARTAR LA LLIBERTAT SINDICAL PER PART DE L’AJUNTAMENT DEL VENDRELL (CSIF)

Es una vergonya el menys preu als treballadors…..

COMUNICAT DE LA JUNTA DE PERSONAL I DEL COMITÈ D’EMPRESA DE L’AJUNTAMENT DEL VENDRELL

UGT, CSIF, SPL-CME, FEPOL, CCOO

La representació legal dels treballadors i de les treballadores hem dit prou al joc brut dels governants de l’Ajuntament del Vendrell.

El  divendres 28  organitzada una concentració per demanar el compliment de diversos temes. Tot i això, i amb l’ànim i la bona voluntat de desencallar la problemàtica laboral iniciada per la part empresarial, vam acceptar dues reunions “informals” dilluns amb la Sra. Regidora de la Policia Municipal M. Luz Ramírez, de la qual la única informació que vam tenir és que ella no pot negociar res i de que tot està en mans del Sr. Alcalde Kenneth Martínez i que aquest només es vol reunir amb un de nosaltres (qui ell vulgui)… s’obliden de la llibertat sindical.

La segona reunió, avui mateix a les 9h a la Sala de Plens amb el Sr. Regidor de RRHH Baltasar Santos acompanyat del tècnic de Serveis Jurídics on ens ha presentat l’informe fet per aquest dient que a data d’avui no hi ha cap comissió/ mesa constituïda.

Ho sabem, portem des del mes de gener demanant aquesta constitució i el Sr. Baltasar Santos ens ha deixat per mentiders afirmant que estaven constituïdes. Hem demanat l’informe del tècnic per valorar alguna discrepància del que ens han exposat i hem fixat el 17 de juny com a possible data per a constituir la Mesa General, la Comissió de PRL i la Comissió d’Igualtat. Ja, fora de la trobada “informal” li hem recordat que l’informe de trams que passa el Govern dilluns pel ple ho han fet sense negociació/ informació prèvia a la representació legal dels treballadors, li hem recordat que encara no han contestat tècnicament a les al·legacions del Ple i que estem esperant informació diversa que mai arriba. Per acabar li hem convidat a les protestes de demà i a parlar amb la premsa per dir a seva. Nosaltres sempre anem de cara perquè anem amb la veritat.

La sorpresa ha vingut quan, després de dos hores hem vist a les xarxes socials de l’Ajuntament del Vendrell al Sr. Regidor Baltasar Santos dient que havia tingut una reunió amb nosaltres i que el dia 17 de juny començàvem les negociacions. MENTIDA. L’hem escoltat dient que li sorprenia que demà parléssim de l’OPO (oferta pública d’ocupació) perquè al novembre l’havíem aprovat. MENTIDA.

Vam dir que no estàvem d’acord, que l’oferta no estava correcta i des d’UGT, amb l’aprovació de la resta de sindicats, s’han presentat dos informes al respecte; estàvem en desacord amb el número de promocions internes fetes sense consultar i sense respectar acord del 2014 i vam tornar a preguntar pels 50.000€ anuals que s’havien de destinar a promocions de 2014 fins a l’actualitat. Sense resposta.

També ha tingut el luxe de dir que ara sortiran places de policia de carrera (no tenim notificació formal), només de 9 policies (poden fer fins a 14) i saben que tenim 22 agent interins i alguns d’ells de forma fraudulenta treballant al carrer. MANIPULACIÓ DE LA INFORMACIÓ. Demà hem convocat als mitjans de comunicació a les 9.30h a la Pl. Vella (ens prohibeixen de nou l’ús de la sala de premsa MUNICIPAL utilitzant treballadors per contestar l’escrit presentat i evadint la responsabilitat política) i CURIOSAMENT l’ Ajuntament convoca també a la premsa a les 10h a les dependències de  la Policia Municipal. e

Ja fa prop d’un any que suportem aquesta situació i ara ja hem dit prou. La manipulació constant, la falta a la veritat i els actes de mala fe són la tònica d’aquest Govern: NO ELS ACCEPTEM MÉS. Trenquem negociacions amb el Regidor de RRHH i demanem un/-a interlocutor/-a vàlid i amb poder de negociació i d’arribar a acords. De no tenir resposta en 15 dies prendrem altres mesures.

 

Mar Vázquez Oliveros, Secció Sindical de la UGT

Carles Urpí Garriga, Secció Sindical del SPM-CME

Jordi Giménez, Secció Sindical CSIF

Jesús Fuentes, Secció Sindical FEPOL

Montse Llopart Sequera, Secció Sindical CCOO

 

 

Raquel Pérez Pozanco

Delegada sindical del CSIF

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *