Moda

DESCOBREIX LA DONA QUE REALMENT ETS AMB LA TEVA ESSÈNCIA MÉS FEMENINA

Anar-te’n de compres a gastar els teus diners en peces que només tries perquè estan de moda o perquè penses que és el que has de portar i que després mai arribes a utilitzar, deixa de fer-ho.

Deixa els prejudicis amb la roba: ni tu estàs tan malament, ni el sector està conspirant contra tu. Converteix la teva roba en la teva segona pell. Cuídala i mima-la com si ho fos!

No tinguis la sensació d’anar distret per la vida, i deixa de portar les mateixes peces dia darrera dia. D’aquesta manera és com aconseguim no perdre la nostra essència.

Has de ser una dona independent, capaç de saber a primera vista el que t’afavoreix i el que et representa sense haver de demanar-li opinió a ningú. No facis cas a les falses creences relacionades amb la imatge personal que limiten la teva pròpia llibertat:  Connecta amb la teva essència,  Identifica en quin punt exacte estàs i descobreix què està dient de tu la teva imatge actual, treballa a llarg termini i decideix per tu mateixa.

¿Què creus que passaria si la teva seguretat i autoestima estiguessin pels núvols? ¿canviaria la relació de parella? ¿I el teu entorn social?

La teva imatge diu tot de tu.

Perquè, lluny del que puguis imaginar, no necessites tenir un cos 10, anar a la moda o tenir un estatus social alt per sentir-te bé amb tu mateixa quan et mires al mirall. ¿O pots creure que la teva essència no és atractiva? Segur que sí, però, comunicar-la al món tal qual és, sovint resulta complicat.

Portes un llarg període de temps en què l’acte de vestir-te és automàtic. En definitiva, t’esforces tant a mantenir el teu ritme de responsabilitats diàries que no et queda temps per a tu, i molt menys per pensar en com et vesteixes.

¿Què et sembla si li donem la volta a la història? Comunica amb la teva imatge qui ets de veritat i comença a fer un gir a la resta d’àrees de la teva vida. Cal la teva seguretat amb tu mateixa.

No adoptis la postura de: ja amb l’edat que tinc… AAAh bé ara no surto tant… buaaaaaa no tinc temps per a res. Això no és bo per donar-li el canvi a la teva autoestima.

La dona necessitem sentir-nos belles i a gust amb nosaltres mateixea per aportar més seguretat en els aspectes més importants de la nostra vida. No tens perquè fer un forat a la teva butxaca tens molts procediments al teu abast.

Res més has de dedicar-te un temps a tu mateixa, possiblement al principi siguin 5 minut, però t’asseguro que si ho fa com un hàbit constant arribarà el dia que tindràs el teu espai més merescut per a tu.

D’aquesta manera és com aconseguim no perdre la vostra essència.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *