Històries

UN VIATGE A DINTRE TEU

Veure la teva ombra no és fàcil. Però malgrat tot, és la via per conèixer-te ben a fons, des del fons de la teva ànima. Allà o ningú menys tu, és capaç d’arribar.

Allà on pot ser que tu encara no hagis arribat avui dia. Però estic segura que si ho vols de veritat, arribaràs.
És tot un viatge meravellós, un recorregut en el qual visitar els teus propis racons inexplorats per tu.
I un lloc a on quan i vas mai més tornes a ser la mateixa persona.
És un creixement personal i espiritual irreversible i sense retorn perquè mai més tornaràs a ser la mateixa persona que ara creus que ets. Per arribar al teu màxim esplendor com et deia abans, hi hauràs de recórrer les teves ombres, la teva foscor.

N’hi haurà dies en aquest trànsit que sentiràs tristor, d’altra nostàlgia, dol, por i noves pors que no coneixies, però totes aquestes emocions i d’altres, seran les teves mestres. I de mica en mica aniràs coneixent la teva essència, aquella que tènies quan vas néixer i que es va anar quedant enrere.

I ara és el moment de reconnectar amb qui ets realment. Ara a mesura que vagis afrontant aquelles emocions desagradables veuràs com emergeixen d’altres molt boniques
De sobte comences a sentir en tu, un nou despertar. Una nova calidesa desperta en tu, ja no et preocupa cap d’aquelles antigàs qüestions que t’amoïnaven.

Ara només l’hi dones importància a allò que és realment important. Aprens a distingir el que és realment important. Aprens que no pots controlar tot a la teva vida i per tant deixés de malgastar temps en tot allò que no depèn de tu.

Això abans et creava angunia, però ara t’has tornat lleugera com una ploma i no t’afecta d’igual manera. De sobte te n’adones que es pot dir “NO” a les demandes dels altres, i que no passa res.
Almenys res dolent, perquè el que sí passa és que comences a descarregar la teva motxilla.

I descobreixes una nova lleugeresa abans desconeguda. T’adones que ara ja gaudeixes de passejar i passar temps amb la teva soledat. Un dia et trobes gaudint d’un ball amb tu. I se t’il·lumina la cara.

Comences a donar-li importància a dedicar-li temps a fer meditació. Ella t’ajuda a sentir-te més connectada amb la vida i amb tot el que l’envolta.

Un dia fas un ull enrere i te n’adones que quasi sense adonar-te t’hi ha canviat la vida. T’has apropiat d’un cop per totes de la teva vida, i més que mai et sents viva.

Tot això i molt més són l’experiència de moltes persones amb les quals he treballat al llarg de la meva vida, i avui vull que té també sàpigues que existeix una vida en la qual pots viure amb una gran pau interior, malgrat el que passi al voltant teu.

On existeix equilibri entre el món més terrenal i aquest altre mes espiritual.
Namasté !!!

 

 

Cristina Serrano
Coach i terapeuta energètica

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *