Moda

ESTILS UNIVERSALS DE MODA

Soc Roser Aguilar, sempre m’ha agradat la moda, així que vaig decidir començar una nova aventura, EL VESTIDOR, que va néixer el 10 de Maig del 2014.

Tenia molt clar que volia diferenciar-me de la massificació de les grans cadenes, oferir un tracte i assessorament personalitzat, apostar fort per l’exclusivitat de firmes i de models perquè cada una de vosaltres sigueu diferents i fidels al vostre estil, però sempre… Treient el màxim partit d’una mateixa!!!!
En aquesta secció de moda us aniré ensenyant totes les tendències de la temporada. És molt important i cada vegada més el tipus de teixit que s’utilitza, volem un teixit sostenible i còmode alhora. La moda ha canviat i també se n’ha pujat al carro de les xarxes socials, d’això també en parlarem. I buscarem la millor manera de treure partit els diferents models de cossos, perquè no tots som iguals i això és el bonic!!!

 

Els 7 estils universals de la moda
Estil Clàssic. L’estil clàssic és un estil formal. …
Estil Romàntic. La dona romàntica s’inspira en aquella roba de dona que suposa estètica suau, agradable i tradicional de la vida silvestre. …
Estil Casual. …
Estil Sofisticat. …
Estil Creatiu. …
Estil Dramàtic. …
Estil Seductor.

 

 

Roser Aguilar 

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *