Els plaers de la vida

CADA PERSONA ÉS ÚNICA i TÉ EL SEU “PROPI JO”

Quan miro a través d’una càmera, intento fer-ho amb ulls fotogràfics i perspectives personals, i quan no, a vegades també.

Hola amics lectors de La dona és actualitat!

Sóc Teresa Bisbal i Valls i em sento molt afortunada.
Després del meu viatge professional estretament lligat al de les persones, altrament dit, 44 anys de vida laboral treballant i gaudint en el món dels Recursos Humans en totes les seves vessants, descobreixo la fotografia més enllà del què significa tenir un smartphone o una càmera fotogràfica.

Llegeixo al senyor google que la paraula fotografia és la tècnica de captar imatges permanents amb una càmera, i ve derivada de les paraules gregues Phos (llum ) i Grafis ( escriptura), el que ve a significar escriure o dibuixar amb llum, i just en aquest període meu actual on tinc més temps lliure, o millor dit, un temps per viure’l diferent, he descobert que efectivament la meva connexió amb la fotografia és ja per mi un llenguatge que em permet arribar a on les paraules no arriben.

És en aquest punt en el que em trobo i sense voler ser la còpia de ningú, decideixo submergir-m’hi tenint present els meus valors que m’han acompanyat sempre i sabent que la imatge que vull transmetre és la de seguir sent jo mateixa en essència. Em neix la idea que a través de les meves fotografies, sense filtres i amb grans dosis d’empatia, puc seguir estan connectada a les persones, mostrar històries interessants, les seves autenticitats i el seu entorn.

M’agrada el retrat, la fotografia social, la fotografia de carrer, la de naturalesa i sobretot m’agraden les persones; molt especialment, fotografiar DONES, reflectir les seves emocions, capturar la seva essència, PERQUÈ TOTES BRILLEN i BRILLEM, visibitlitzar-les plasmant el seu desenvolupament personal, els seus projectes emprenedors i laborals i potenciar el millor d’elles mateixes tot establint confiances amb sensibilitat i alhora molt sentit de l’humor.

Avui la fotografia és comunicació i expressió, és explicar coses i imatges, fer veure el que no és vist pels altres i explicar-ho amb autenticitat. Posar atenció als detalls, descriure el que veus. L’important és expressar i comunicar.
Cada persona és única i té el seu “propi jo” i això ho reflectim quan fotografiem amb l’ànima.
No és el que ets, és com ho transmets el que realment et fa diferent.
Et convido a que tu també trobis el que t’emociona i ho gaudeixis.

 

 

Teresa Bisbal i Valls
Fotògraf

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *