Històries

EL REGAL DE LA PARAULA

Ahir dissabte, vaig haver de portar el meu marit a urgències. Els simptomes éren gravissims perque no caminava.

A la sala de l’hospital plorosa per la situació que em venia a sobre, s’em va acostar una dona i em va dir que m’havia sentit parlar per telèfon amb la meva família i que si no em sabia greu “em regalava la seva paraula” i una abraçada en la distància. Jo, sorpresa li vaig dir “hi ha persones bones al món, i Vostè és una d’elles”.

Va marxar a casa seva a buscar la roba per ingrés del seu pare i al tornar s’em va tornar a apropar i em va obsequiar amb un oli essencial de jasmí que tenia ella a casa seva i que el va embolicar apressada per la situació del moment tot explicant-me que a ella aquesta olor l’ajudava molt en moments crítics i que me’l regalava. Jo em vaig emocionar molt en veure que hi ha gent que de forma desinteressada es preocupen pels altres i que fins i tot ni coneixen.

No cal ni dir que aquest regal té un lloc preferent a casa meva. Afortunadament ens vam creuar les dades personals i li he pogut comunicar que després de 8 intensives hores amb un munt de proves i molt ben atés el meu marit es va poder recuperar i tot va ser favorable.

Això sembla una història de conte, però no ho és, és molt real. Tan de bo hi hagués moltes persones així al món.
Va succeïr el dia 6 de març de 2021.

 

 

Teresa Bisbal i Valls
Fotògraf

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *