Associacions

SOMDONES DE CATALUNYA & LA DONA ÉS ACTUALITAT

Somdones.cat neix al maig del 2021 per esdevenir una plataforma oberta o punt de trobada on-line de les dones professionals de Catalunya, per tot tipus de dones: emprenedores, professionals, directives, estudiants i empresàries de Catalunya.
Pretén ser una EINA de país.

Tot i avançar en els últims temps, les dones encara tenim obstacles per créixer professionalment:

  • Tenim més dificultat per engegar projectes de col·laboració, i per emprendre.
  • Ens falta visibilitat, hi ha molt talent femení en el nostre país que es invisible.
  • Estem molt ben formades però habitualment no trobem feines amb les condicions laborals adequades al nostre perfil o les trobem per sota de la nostra vàlua.
  • I per últim ens costa més accedir a càrrecs directius.

Per tot això, SomDONES neix com una eina per ajudar a les dones.
A la web hi trobareu: un directori d’expertes, on totes les dones que vulguin poden donar-se d’alta gratuïtament i fer-se un breu perfil. Està classificat alfabèticament, però es pot filtrar per àmbits professionals, per ciutat o poble de Catalunya, de manera que cada dona pugui ser visible i ser contactada.

També hi ha un directori d’empreses liderades per dones, un directori d’associacions professionals de dones, i tota una sèrie de serveis: ofertes de feina, formacions, promocions, agenda, un xat per col·laboracions, etc.
Des de l’inici hem creat ja una comunitat amb 165 dones professionals- EXPERTES, 40 EMPRESES liderades per dones i 28 ASSOCIACIONS professionals de dones. A més, hem publicat unes 390 ofertes de feina, ja que les empreses volen incorporar dones per fer equips més paritaris. Només per això, ja ha valgut la pena engegar-la.

 

Per aquest 2022 ja estem treballant en diferents projectes:

  • Un servei de Plans d’igualtat i Protocols d’Assetjament per a empreses,
  •  Programes de mentoria per a noies estudiants de l’últim curs de grau,
  •  Un Espai d’entrevistes a dones referents,
  •  Un Premi literari per a dones i
  •  Jornades d’emprenedoria i networking.

Animem a totes les dones a fer-se un perfil d’experta, o un perfil d’empresa, i a donar visibilitat a totes les associacions de dones del país. Juntes arribarem molt més lluny i avançarem cap a la igualtat real que totes desitgem.
Hem creat sinergies i col·laboració amb la dona és actualitat per dur a terme diferents actes de visibilització de la dona, ens podeu troba dins de la seva plataforma, ja que som i compartim la mateixa essència.

 

 

Som Dones

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *