Associacions

JORNADA EMPRENDIMIENTO Y ECONOMÍA SOSTENIBLE

Ahir vam estar de enhorabona i molt ben merescuda. La nostra presidenta Raquel Llopis va fer estar convidada per Antonia Sajardo Moreno, profesora de Economía Aplicada a la UVEG. Va fer una presentació enmarcada dins de les jornades sobre el EMPRENDIMIENTO ECONOMIA SOCIAL Y SOSTENIBLE amb el suport de Universitat De Valencia en el Centre Internacional de Gandia de la Universitat de València i per la Diputació de València dintre de #Divalterra.

Al acte, d’entre altres van estar també Vicente Carlos Domingo González, Director del Centro Mundial de València para la Alimentación Urbana Sostenible (CEMAS) y com a moderadora Pilar Alguacil, Catedrática de la UV.

Raquel, en la línea de Adomar va estar molt encertada en posar l’accent en els ODS 1 “Hambre O”, 5″Igualdad de Género”, 8″Trabajo decente crecimiento Económico”, 12″Producción y consumo responsable”, 14 “Vida Submarina” 14″Alianzas para lograr objetivos”. Tot aixó a la part técnica que va ser de matrícula!! Peró també hem de dir que este acte es una nova porta per arribar on volem i sobre tot, per donar visibilitat, veu i fer historia de les nostres iaies, les nostres tíes, mares i totes eixes dones que desde la activitat a terra en les xarxes i d’altres, fins les poseres i les que surten a la mar, totes han participat i han transmet d’una forma oral un patrimoni que bé mereix una ensenyaça académica com una formació profesional.

Des de ací mostrem la nostra gratitut per permetrens arribar més enllà cada vegà un passet més.

 

 

Raquel Llopis Morell

Adomar (Associació Dones de la mar Gandía)

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *