Moda

JORDI DALMAU TOT UN ESPECTACLE PER ELS SENTITS

Absolutament diferents i somiadors.
El protagonisme del color blanc queda descartat, donant lloc a una àmplia paleta de colors on escollir el que millor encaix amb tu. La versatilitat dels seus models és un dels punts diferenciadors, podent trobar vestits que es transformin durant la cerimònia i així aconseguir acaparar totes les mirades.

Escull un vestit dotat de la màxima personalitat.

Els seus esdeveniments tenen la mateixa essència són diferents i emotius en cada moment el mateix temps podem descobrir l’empàtica familiar que envaeix cada instant de l’esdeveniment, tenint protagonisme des del principi la dona.

On trobem la màgia empàtica per part de la seva dona i la seva filla les quals realitzen un tàndem d’excel·lent on deixen al públic amb un bon sabor emocional, pots gaudir de dues meravelloses opcions poder somiar el gran dia del teu casament i com no gaudir d’un moment de sentits per a la teva ànima.

Jordi Dalmau i família incorporen l’espectacle en on recullen diferents sensacions tant del públic com d’ells personalment, jo com a gran fan seva he pogut comprovar el meravellós dels seus esdeveniments i com treballen per eclipsar qualsevol forma dels teus sentits.

Parlem de persones humils i exitoses al mateix temps, podem dir que són de la filosofia jo sempre estaré per als que van estar quan vaig començar.

I tot això va més enllà quan vam descobrir que la inspiració per crear la col·lecció part del suport a les malalties rares, i en concret, de la Hiperglicinémia no cetòsica, que segons el dissenyador, “encisen a la persona que les pateix, i només l’amor pot trencar aquesta maledicció”.

El dissenyador sorprèn de nou a el públic a Barcelona 2015 amb la seva desfilada HECHIZO traient a desfilar princeses, bruixes i dracs.

 

El xou, que va comptar amb la presència d’Helena Rakosnik, va començar amb un conte de fades que donava pas a un Jordi Dalmau pres per una bruixa que volia convertir-lo en drac.

D’aquesta manera, es van presentar models d’escultural cos, però amb rocambolesques pròtesis facials, gentilesa de Cazcarra, i Luciana Sabariz, conformaven una atmosfera barreja d’estilisme i relat fantàstic. Òbviament no van faltar els clàssics dissenys de Dalmau, amb cotilles, faldilles desmuntables i molt de color. I tot va finalitzar amb l’aparició a l’escenari d’un drac i amb una balada d’amor composta per Mandharu i interpretada per Jordi i la seva dona Mònica.

Jordi Dalmau i el seu grup revolucionant el món de la moda nupcial i la concepció que teníem fins ara del que és una passarel·la.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *