Debats

LA REALITAT DE LES DONES MODELS DE TALLA GRAN

Tot i que les models de talla gran són ara actualment part de tot el joc de la moda, les seves vides segueixen estant plenes de reptes laborals.

Tots sabem que els estàndards de bellesa del món de la moda estan canviant ara mateix, s’estan tornant cada vegada més realistes, i així i tot és un entorn desafiant per a les dones de talla normal i les més grans.

Les models de talla gran són convidades a diverses sessions fotogràfiques comercials tot el temps, però poques vegades tenen l’oportunitat de caminar per la passarel·la. La majoria de les marques de moda encara no estan preparades per incloure-les en els seus shows. Si són convidades a anunciar algunes peces, normalment aquests looks amagarien les seves figures curvilínies en lloc d’emfatitzar la bellesa de ser una dona de talla gran.

És especialment decebedor per a aquestes models, ja que han après a acceptar i estimar els seus cossos i volen ser tractades com totes les altres models.

Hi ha centenars d’estereotips als quals les models de talla gran s’enfronten cada dia. ‘Algunes persones fins i tot creuen que a aquestes dones se’ls paga per guanyar pes extra! Però si observes les xarxes socials de les models de talla gran, veuràs que la majoria d’elles promouen l’amor propi, un estil de vida saludable i van a gimnàs amb regularitat.

Aquestes són algunes coses que ningú et va dir sobre ser una model de talla gran en el negoci de la moda…

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *