Cultura

DREAMY WINEHOUSE, TRIBUT A LA DIVA DEL SOUL A LA SALA LA NAU DE BARCELONA

Dreamy Winehouse ofereix un dels tributs més carismàtics i amb més història darrere de la cantant i compositora britànica Amy Winehouse qui a pocs anys de la seva mort es va convertir en una icona de la música contemporània i el diumenge 26 de febrer a la tarda el podrás gaudir en tot el seu esplendor a la Sala La Nau de Barcelona en aquest concert únic amb la banda al complet.

La venda d’entrades en aquesta ocassió serà únicament anticipada i estàn ja disponibles a Entradium.com.

Dreamy Winehouse és un viatge de somni per la seva breu però intensa trajectòria recreant els seus directes de màxima esplendor amb la seva banda. Reviurem els temes més emblemàtics de la seva discografia entre algunes anècdotes de les seves composicions i aprofundirem en els seus tresors musicals més sorprenents tenint cura dels detalls que li van valer tot el reconeixement i títols com el de Diva del Soul i Reina de Candem. Dreamy Winehouse s’alça com un dels tributs més complets i amb més Ànima del panorama, en una posada en escena visiblement acurada.

Va ser el 2014 quan les casualitats van fer la seva màgia perquè la cantant Alicia Losada (www.alyalmamusic.com) iniciés el seu vincle amb el llegat musical i històric de la diva del Soul replicant per aquell temps un dels seus concerts més emblemàtics que va realitzar a la Ermita d’una població anomenada Dingle. Des de llavors el treball realitzat per anar aprofundint en els detalls, en la història de l’artista i el seu llegat musical ha anat augmentant aquest vincle, el respecte, l’afecte i l’emoció des de la qual es realitza aquest tribut a cada nova actuació i amb cada nou públic amb què el compartim.

 

POTS ACONSEGUIR LA TEVA ENTRADA AL SEGÜENT ENLLAÇ:
https://entradium.com/events/dreamy-winehouse-amy-winehouse-tribute-full-band-live-experience-en-barcelona

 

 

Alicia Losada

Aly Alma Music

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *