Salut i bellesa

PERSONES CREATIVES: 7 HÀBITS PER DESENVOLUPAR LA TEVA MENT

No sents que moltes de les persones que t’envolten irradien una aura especial? Són sempre els qui porten la iniciativa, planegen noves aventures, es treuen plans originals de la màniga i sempre, sempre, sempre tenen la seva ment en moviment. No és estrany que siguin persones creatives i per arribar-ho a ser només caldria «hackejar» la ment quan s’assoleix el màxim potencial creatiu.

‘El petit llibre de la creativitat’, de Susie Pearl, és una guia pràctica i accessible que ens ajudarà a treure partit a tot el nostre potencial creatiu. Després de 20 anys treballant amb algunes de les persones més creatives del planeta, com Madonna o Michael Jackson, la coach Susie Pearl ha descobert quins són els hàbits de la gent creativa i et convida a un viatge on desbloquejaràs el teu potencial innovador. Ara us fem una pinzellada:

 

1. Connectivitat. La majoria de les persones amb qui ha tractat Susie Pearl són altament creatives i tenen una pràctica o rutina diària per connectar-se amb el seu jo interior d’alguna manera. Segons explica, això pot ser a través de caminades a la natura o exercicis de respiració o prenent un moment de tranquil·litat.

2. Confiar en el fluir. El flux és un estat en què entrem quan perdem la noció del temps, ens concentrem realment en una tasca i estem absorts en allò que estem fent. El temps sembla aturar-se, les idees flueixen i gaudim d’aquesta sensació d’estar totalment en el moment amb què estem fent. «L’estat de flux és un lloc on ens connectem amb un corrent d’idees i, quan tens fe que estàs fent el que és correcte al lloc correcte, i et relaxes i enfoquem la nostra atenció.

3. Exercici i moviment diari. Les persones més creatives i amb èxit mantenen una rutina d’exercici regular. Mantenir el cos tonificat i físicament fort t’ajuda a accedir al teu corrent creatiu.

4. Meditació i atenció plena. La meditació i l’atenció plena practicades regularment donen a la ment l’oportunitat de descomprimir-se, alliberar l’estrès i expandir-se cap al camp universal on hi ha totes les solucions i idees.

5. Claredat. «És útil tenir clar on vols anar i escriure algunes metes realistes. No podem arribar on volem anar si no sabem el que realment volem. Escriure les teves metes, idees i pensaments en un diari realment ajuda la ment a saber què és el que voleu crear»

6. Salut i bona nutrició. El cos necessita estar ben alimentat per funcionar i oferir l’estat òptim per a la creativitat. Tenir cura de la seva nutrició és molt important per mantenir-se en equilibri, feliç i amb els peus a terra. Assegureu-vos de menjar una bona secció transversal dels aliments en la seva dieta, mantingueu-los orgànics sempre que sigui possible i redueix els pesticides que ingereix en el seu cos. «Mantent ben hidratat amb abundant aigua fresca. Recorda que el menjar crea el teu hàbit: menja fresc,  manté la salut tan bé com sigui possible i el teu ànim sempre a dalt»

7. Comunitat. Estar a una comunitat d’artistes i persones creatives. Aquí pots obtenir inspiració i alegria d’altres persones, d’idees afins i compartir idees creatives. Les persones més creatives passen temps amb altres persones creatives; això ajuda a animar-te en el camí i ha donar-te més idees per crear allò que vols crear.

 

 

Silvia B

Coach emocional

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *