Històries

LA DONA ÉS ACTUALITAT

Les dones som prou independents per poder desenvolupa qualsevol professió que ens sedueixi, és cert que quan una dona li dona  suport el  gènere masculí ens fan  més visibles.Per això la gran importància del nostre projecte de la dona és actualitat que aviat veurà la llum on podrem gaudir per part dels dos gèneres.

Necessitem que se’ns coneguin tant per les nostres virtuts com els nostres defectes per què som éssers humans i la perfecció no existeix.
Som capaç d’aprendre dels nostres errors i sortir victorioses sense decaure l’ànim.
En la Dona és actualitat podreu veure tota la informació tant d’actualitat com històrica que fa que moltes repetim rols en la nostra societat.
Les dones en la societat actual som exemple d’intel·ligència i fortalesa , el que es veu reflectit en la capacitat per superar les adversitats davant la discriminació de la qual som objecte, encara que es consideri una societat igualitària i tolerant encara hi ha un nucli de persones masclistes, que el potencien.

Emprenedora, mare, esposa … La dona moderna té diversos rols per a complir en la societat actual.
No es pot oblidar, tampoc, el paper que té la dona en la seva llar com a líder amorosa amb la seva parella i fills, el seu rol com a guia, com a estendard, com a pilar per al benestar dels seus familiars i éssers estimats.
La dona és de gran importància en la societat, ja que d’ella es depèn per proveir valors positius, desencadenat en la seva funció de desenvolupament, maternitat i criança dels fills. Els rols que exerceix la dona en la societat varien d’acord amb la professió que aquesta determina.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *