Diversos

LA DONA ÉS ACTUALITAT I LA GUIA COMERCIAL DEL VALLÈS

La dona és actualitat, va néixer aquesta pandèmia on ens van obligar a quedar-nos a casa i deixar de socialitzar.

El impacte de la Covid va ser brutal a nivell de salut i un escenari de crisi imminent a curt i mig termini -quan el país no havia acabat de recuperar-se totalment de l’anterior- amb una  societat políticament dividida, amb opinions oposades sobre la gestió de la situació.

El que no esperàvem era que tot el que estava passant ens passaria factura en l’àmbit emocional.

En el principi de la pandèmia ladonaesactualitat va col.laborar i jaudar en altres entitats de El Vendrell a realitzar i distribuir material per tots aquells que estaven a primera línia salven vides, mascaretes, roba de protecció per hospitals i institucions.

Ens vam unir per un mateix objectiu sense pensar en diners ni interessos només porta’n el cor a la mà per poder tirar endavant el més ràpid la trista situació de la Covid.

No esperàvem tindre tant de temps per pensar, vam tindre temps per saber com ho farien tots aquells negocis que van obligar a tancar sense mirar les conseqüències econòmiques. Per això molta gent necessitava ànims.

Per això, crearem el projecte el poble salva poble i ens vam posar mans a l’obra en l’única eina que no estava prohibida i que tant podia ajudar, la digitalització: tallers, suport emocional, zoom terapèutics, cursos gratuïts, comprés en línia, etc

Aquesta nova era digital, es va avançar 7 anys vista, però que va venir  per quedar-se. Gràcies a internet vam crear  poder ajudar altruistament a difondre negocis del mon de la  restauració i més de 100 dones, entre elles professionals digitals, empresàries, dones  de casa, etc…ens vam posar a treballar per ajudar a tots aquells establiments que l’era digital no era una de les seves eines. Vàrem fer aplicacions mòbils, webs, serveis a domicili, publicitats per poder ajudar els negoci que tant patien la padèmia.

Era important seguir amb aquella actitud, perquè va ser realment emocionant el fet de poder viure la humanitat i empatia que ens va fer més forts i humils per això vam crear la nostra plataforma la dona és actualitat. Plataforma que seguirà ajudant dins de totes les possibilitats disponibles pels nostres clients.

La dona és actualitat pots trobar un ventall de possibilitats en un marc empresarial i de negoci, saben el sacrifici que va ser per tots els ciutadans i volem seguir amb la nostra essència el poble salva el poble.

Quan treballem des de l’empatia tot el que s’apropa a tu és de la mateixa essència que nosaltres transmetem.

El poder es digital, és el futur, però hem d’intentar conservar el que tant ens ha fet creixer, crec que podem seguir com abans a condició que s’adaptin a la nova etapa.

 

Per això, tenim el plaer de comptar amb la guia comercial del Vallès, que el seu gran lema és: On hi ha comerç, hi ha vida, activitat, relacions humanes, per què no potenciar el nostre entorn?

Aquesta filosofia va néixer octubre del 2013 a la Guia Comercial del Vallès (revista en paper i digital) compartint la mateixa filosofia de la dona és actualitat. No vam dubtar en cap moment de treballar plegats per beneficiar a tots els nostres clients.

En la nostra plataforma podeu trobar un ventall d’infinites possibilitats per aquesta nova era que ens toca viure.

Perquè per nosaltres el més important és l’acceptació i seguir fusionant projectes des de la part emocional com de l’empatia i poder seguir tirant endavant  negocis i projectes.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *