Històries

ESTIMADA DONA D’ACTUALITAT

Estic molt il·lusionada en poder compartir amb tu una mica de la meva història amb l’esperança que en fer-ho et puguis sentir identificada i, tal com jo, puguis escoltar la teva crida.
La meva història comença fa 40 anys en un poble petit del país veí Portugal.

Desde ben petita que m’enamora la música. Aquesta passió em va portar, als 17 anys, a la Royal Academy of Music a la ciutat de Londres, on vaig acabar vivint gairebé un terç de la meva vida i on vaig tenir experiències meravelloses, tant a nivell personal com professional.

Un dia, el meu rellotge biològic va començar a sonar ben fort i llavors vaig decidir tornar a la meva terra natal. Amb la música sempre present, vaig ser mare d’una nena i un nen meravellosos i semblava que la vida anava segons el camí idealitzat.

Quan els meus fills van començar amb constants malalties i patint molts efectes secundaris degut a la gran quantitat de medicació que prenien, la meva vida va parar de cop. El somni semblava trencat i no podia veure la sortida. Però, pas a pas, vaig començar a buscar solucions.

Finalment, després de gairebé 4 anys de molt patiment i moltes opcions equivocades, vam trobar la nostra solució: olis essencials amb certificat de puresa i grau terapèutic. Per primera vegada en molts anys, vam poder tornar a respirar. Aquelles ampolletes petites que jo pensava que eren “només cosetes que feien bona olor”, ens van canviar per complet la vida!

Havia recuperat la salut dels meus fills i a la vegada, havia trobat quelcom que m’estava enamorant amb la mateixa intensitat que la música!

Sense voler, vaig començar a compartir amb qualsevol persona que necessités més salut, l’enorme suport que ens aporten els olis essencials. Quan vaig adonar-me’n, estava enamoradíssima d’aquest procés! Vaig començar a ponderar dedicar-me professionalment a compartir aquest coneixement però les meves creences i les falses histories que m’explicava a mi mateixa em van parar en el camí i van obrir lloc a la por. Qui em creia que era? Jo, músic professional, amb tota la meva vida dedicada a la música, què feia ara amb olis essencials? Què pensaria la gent?

 

Qui era jo?

Durant bastant de temps vaig resistir aquesta crida. No obstant, vaig seguir obrint coneixements i agafant experiència. El dia que vaig decidir compartir per primera vegada aquest coneixement en una classe d’introducció als olis essencials, em vaig adonar de l’enorme regal que tenia a les meves mans. Aquell dia vaig sentir que no només ho havia de fer, però que era el meu deure, la meva obligació i missió compartir aquesta oportunitat de més salut, més empoderament i més esperança amb el nombre més gran de persones possible.

El fet que hagués escoltat la meva crida no només m’ha retornat la salut dels meus fills, sinó que també m’ha donat més salut a tots els nivells (físic, emocional, espiritual, financer i de relacions). Avui, he trobat el meu propòsit de vida i, en fer- ho, he pogut impactar a milers de vides.
La il·lusió més gran en la vida és que tot ha de ser perfecte. La realitat és que no hi ha creixement dins de la nostra zona de confort. Quan la teva visió és clara, tingues fe i confia en tu mateixa, fins i tot quan no saps on et porta el camí… tot passarà en el seu moment perfecte.

Si com jo, dubtes del camí a seguir, surt de la teva ment i entra en el teu cor. En comptes de preguntar-te “què pensarà la gent?” pregunta “com puc servir millor?”. Som aquí per fer una feina molt més gran que qualsevol de nosaltres.

Serveix amb fe, bondat, integritat, amor i, sobretot, no et moris amb la teva música encara dins teu! Escolta la teva crida i si en algun moment del teu camí, Déu t’empeny fins el límit, confia en ell completament, perquè o bé t’agafarà o bé t’ensenyarà a volar.

 

 

Natália Gomes 

Consultora de benestar i experta en olis essencials

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *