Cultura

ALY ALMA MUSIC PRESENTA EL SEU NOU XOU DE MÚSICA EN VIU PER A ESDEVENIMENTS DE NADAL 2023

Merry Divas és una producció fresca i elegant, alegre i emotiva conformada per una selecció de temes de jazz i temes emblemàtics d’altres estils que evoquen Nadal , tots ells interpretats en clau de Jazz-Swing. Et sorprendrà amb una posada en escena vintage dissenyada perquè et deixis seduir i gaudeixis de la banda sonora en viu del teu esdeveniment de Nadal a l’estil de les grans Divas del Jazz.

Seràn el mestre Jordi Gaig al piano, el Marc García al contrabaix i la veu d’Alícia Losada els qui donaràn vida a cançons com White Christmas, Let it snow o Santa Baby amb la inspiració de les versions de Diana Krall, Ella Fitzgerald, Norah Jones o Judith Owen, peces musicals que aniràn acompanyades de grans temes de Jazz com algun de Nina Simone, alguna versió de The Beatles i altres temes de Nadal més contemporanis d’artistes com Sia, Wham! o Mariah Carey que han sapigut portar molt bé al seu terreny .

Un xou que també vol mostrar i compartir aquesta part juganera que aporta la improvisació dins de la música jazz alhora que s’endinsen a l’anima de cada cançó per treure el millor de cada una d’elles portant-la al seu propi estil. I es que ells senten que cada directe és únic i irrepetible com si es tractés d’una artesania d’elaboració “handmade” peça a peça i cuidant els detalls.

En resum, Merry Divas és per a tot aquell que vulgui un xou de música en viu per a aquest Nadal 2023 de qualitat, exclusiu, que aporti elegància, qualitat musical, un repertori i intèrprets de luxe i ompli de màgia i distinció el seu esdeveniment.”

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *