Salut i bellesa

QUINA ÉS LA TEVA EDAT CORPORAL?

Comencem a parlar de la diferència que té el nombre d’anys que complim en comparació amb l’edat del nostre cos.

La quantitat d’anys no és el mateix que l’edat del nostre cos. Una es pregunta: Sóc vell als 35, als 50 o quan per tenir una idea, moltes artistes tenen 48 anys però el seu cos te 35; mentre d’altres amb 25 reals, semblen de 30. Podríem estar parlant de Madonna que sembla mes jove de l’edat que té, i de Britney Spears, que és tot el contrari sembla mes gran de l’edat real.

Segons un investigador, David Niven Miller, el cos té memòria i d’allí va treure el seu nou llibre: “Joventut: una guia pràctica per retardar l’envelliment”.

 

Fas  exercicis?

Aquí venim a dir el important que és moure el nostre cos. De quina manera podem restar anys? l’exercici moderat o si no és possible, caminar o ballar, donar-li sintonia al teu cos perquè vibri.

 

A quina edat creus que et moriràs?

Si penses que la teva edat es abans dels 75 estas sumant massa al teu cos, ja que se sent molt vell, així que com més visualitzem que serà apartir dels 90 molt millor ens sentirem. Recordeu: ment sana cos sa.

 

Quina és la forma del teu cós?

Important per a la nostra autoestima acceptar el pas de el temps, cuidem-nos física i mentalment i donem gràcies que anem vivint etapes on el nostre cos va canviant, però nosaltres anem donant-li el millor per ell.

 

Fumes?

El més saludable es no fer-ho, ja sabem tot el que genera la nicotina en el nostre cos i pell.

 

Tot això ens recorda que una bona alimentació també és la clau en restar anys al nostre cos, hem d’evitar en la mesura del possible aquests punts:

  • Massa estrès
  • Alimentació processada. (Menjar-les en excés)
  • Beguda en excés alcohol.
  • Menjar i beguda prefabricada. (Menjar-les i veure-en excés)
  • Fer exercici a la mesura del possible de cadascú.
  • No riure.
  • No ballar, etc,etc,

 

Si ets més vell que els teus anys, no és tard per fer alguna cosa.

Estudis indiquen que fer exercici té resultats instantanis i  canviar els hàbits de l’alimentació encara que es tinguen entre 40 o 50 anys fa una gran diferència per a la longevitat. Qualsevol canvi que es pugui fer baixarà l’edat de el cos.

Si el teu cos resultar ser més jove que els teus anys, ben fet, vas pel bon camí!

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *