Salut i bellesa

L’ÚNIC QUE POTS CANVIAR A LA TEVA VIDA ÉS LA FORMA DE PENSAR

Així van els pensaments. No pots controlar-los, un pensament sorgeix de la teva ment. Però sí que pots triar el que fas amb ell, acceptar-ho com a realitat i viure l’emoció que provoca, o qüestionar-lo.

T’ha passat que mai aconsegueixes dur a terme el que et proposes?, i si poguessis, què passaria? Molts dels pensaments negatius són automàtics i com més s’activen més es multipliquen a la teva ment, igual que aquestes formigues que s’acosten quan fas un pícnic i que de sobte es converteixen en una llarga filaininterrompuda que envaeix tot el territori. Pot ser que coneguis algunes d’aquestes formigues.

Com més penses en coses negatives, més t’obsessiones amb això; i després, passa igual que amb les formigues: no n’hi ha prou amb l’insecticida per desfer-te’n.

Pots repetir emocions passades simplement pensant-hit ja que les emocions es relacionen amb la situació en què estàs pensant. Barrinar en la darrera baralla que vas tenir amb el teu director, amb el teu marit o amb un amic observaràs les emocions, els senyals que hi apareixen, la teva respiració, els batecs del teu cor, la teva sudoració, etc. El teu cervell no entén la diferència entre el que penses i el que perceps en el teu entorn i pots tornar a reviure mentalment les emocions d’una antiga situació una altra vegada sense parar.

Trieu el que feu amb els vostres pensaments. Què passa quan algú et llança una pilota? Pots triar atrapar-la i mobilitzar tot el teu cos i la teva ment per aconseguir-ho, o pots deixar-la caure a terra i passar-ne.

De veritat, mai aconsegueixes dur a terme el que et proposes?, i si poguessis, què passaria?

T’animo que ho provis i si necessites ajuda la dona és actualitat te la pot proporcionar. Pots contactar amb nosaltres aquí.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *