Històries

L’ESSÈNCIA DE LA DONA ÉS ACTUALITAT

Som una plataforma que un dels nostres gran objectius és donar visibilitat a la dona, a tota aquella feina que fa tant des de l’interior fins a l’exterior. Volem donar a conèixer a la dona com el que realment és, som diferents, però totes tenim essència.
No cal posicionar-se amb un grau de professionalitat, ja que totes som importants, som dones empresàries, emprenedores, mestresses de casa, àvies, mares, etc i  totes partim d’una força poc reconeguda.

A la dona és actualitat no hi ha competició perquè totes tenim els mateixos drets, és més, ens podrem ajudar entre nosaltres. A la nostra plataforma, fem sinergies que van més enllà de ser qüestions empresarials, però al mateix temps podem crear-les.

A la masia Mas Llagostera es va viure un ambient que definia la dona és actualitat, la llibertat de gaudir del moment i de sentir-se protagonistes i ser tal com som, no necessitem demostrar res a ningú,  podem ser grans empresàries i despullar la nostra ànima davant dels altres gaudint de la vida.

 

La dona és actualitat és frescor, és humilitat  i  intel·ligència encara que a vegades és difícil surtir de la nostra àrea de confort. Hem de ser conscients que el que volem canviar dels altres no està a les nostres mans, sinó a les mans de cada una. Si canvies tu, tot el que t’envolta canviarà.

L’essència és la seguretat que té una dona de si mateixa, és fluir amb els seus desitjos i necessitats sense importar el que diguin els altres, és una expressió de total llibertat i que es constitueix amb la naturalesa de les coses. És una cosa que va més enllà del nostre ADN, la nostra educació o el nostre caràcter. Algunes cultures en diuen consciència, altres cultures en diuen ànima i per la dona és actualitat és essència. És la part del tot que viu en cada una de nosaltres i ens connecta a la capacitat de saber gestionar qualsevol contratemps sense castigar-se, ni culpar-se o anar més enllà de la manca de respecte a una mateixa. Aquest és el nostre gran objectiu a la nostra plataforma

En la dona és actualitat volem que tots els apartats que formen part en aquesta plataforma trobis aquest espai per connectar amb el teu ser més profund.

Molts lectors estaran pensant, que les característiques abans descrites, no corresponen del tot a la veritat o que el que s’ha dit no és amb exactitud la definició, però, som conscients que el sol fet que es celebri un dia especialment dedicat a la dona, vol dir que ella, en termes generals, continua sent discriminada i oprimida de diverses formes, tot i el molt que s’ha avançat en la promulgació de lleis a favor de la igualtat i dels canvis positius de conducta social i individual, però estem cansats d’escoltar únicament notícies de violència, marginació i abusos diaris contra la dona, i com també és el meu dia i sóc dona, vaig a reivindicar i ressaltar el millor del meu gènere.

Col.labora amb nosaltres i ajuda’ns a fer més gran la nostra essència.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *