Debats

LA PLANTA DE PURINS D’ALCARRÀS COMPTARÀ AMB ABASTIMENT DE GAS

La planta de tractament de purins d’Alcarràs, la qual dona resposta des de la seva reactivació l’any passat a les necessitats generades per la potent indústria ramadera local, comptarà des d’aquest estiu amb abastiment de gas gràcies a una inversió de prop de 200.000 euros que aquestes setmanes aborda la distribuïdora Nedgia sense cap cost per les arques municipals.

Els treballs, que s’han iniciat aquesta primavera, connecten la planta de Desimpacte de Purins d’Alcarràs S.A. amb la xarxa local d’abastiment de gas mitjançant un nou tram de canonada d’acer de sis polzades i 2 km de longitud que ara mateix s’està instal·lant.

Les obres de canalització comporten una inversió de 135.905,13 euros a la qual cal afegir també el cost de reposició del paviment d’un tram amb una llargària d’1 km del Camí del Mixó. Aquesta actuació complementària es realitza amb asfalt en calent i obliga a realitzar una inversió de 66.411,44 euros, xifra que, afegida als 135.905,13 euros, totalitza 202.316,57 euros

Un cop els treballs finalitzin, la planta de la societat Desimpacte de Purins d’Alcarràs comptarà amb abastiment d’energia suficient per produir electricitat i material compostable mitjançant el tractament per dessecació de les dejeccions ramaderes procedents de les explotacions de l’àrea d’influència de la planta.

“Es tracta d’una actuació important que, a més a més, finança la distribuïdora. Esperem que els terminis previstos es compleixin i tot plegat estigui en enllestit aquest estiu. Tot i la emergència sanitària en curs, la feina continua”, explica l’alcalde, Manel Ezquerra.

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *