Empreses

EL PLAER DE VIATJAR

Hem dic M. Dolors Escura la meva professió per a mi és com un plaer de la vida, ja que em dedico a donar als meus clients els plaers més macos amb Àgora Destins

La meva trajectòria són 45 anys dedicada a ajudar als meus clients en la preparació i execució dels seus viatges tant empresarials com d’oci.

Per mi és una satisfacció que els viatges que organitzem tinguin èxit i que els clients amb el seu boca-orella ens recomanin i així la nostra comunitat de viatgers augmenti dia a dia.

M’he hagut de reprograma 3 vegades com si fos un ordinador dins de la mateixa professió, la primera el 1981, la segona el 2012 i actualment que la Covid m’ha fet replantejar la manera de com vol viatjar, per aquest motiu estem creant un tipus de viatges més sostenibles, per conscienciar-nos tan nosaltres, com proveïdors i clients de què hem de fer un canvi en la nostra mentalitat de viatgers.

Voldria donar gràcies a la dona és actualitat per donar-me l’oportunitat d’estar en aquesta plataforma i estic a la vostra disposició per si us puc ajudar.

 

 

Dolors Escura

Directora Viatges Àgora

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *