Debats

APRENDIENDO SER MADRES Y PADRES FAMILY CONNECT

Estudiem una carrera per a ser bons professionals, però ningú ens ensenya a ser mares o pares. Quan tenim fills, comencem a fer malabars fins trobar el truc perfecte per a cada situació. I això és bonic, però en l’actualitat, amb la quantitat d’informació que hi ha a disponible i lo ràpid que es mou el dia a dia, la maternitat i la paternitat poden resultar més estressant que uns anys enrere.

FamilyCONNECT neix arrel de detectar la necessitat de tenir a l’abast de manera ràpida i senzilla informació creada y compartida per professionals qualificats i especialitzats en cada sector.

El nostre objectiu principal és acompanyar a les famílies en el procés de la criança, tenint sempre com a eix la salut emocional de tots els membres. Posem a disposició dels progenitors un gran ventall de recursos en diferents formats; micro-vídeos, masterclasses, podcast, etc., tots elaborats per professionals especialitzats; psicòlogues, nutricionistes, ginecòlegs, obstetras, coachs… Molts d’ells, també disponibles per a reservar sessions personals.

Recentment, hem volgut anar una passa més enllà i hem creat un programa personalitzat en el que, en base a un perfil de progenitor, donem un acompanyament i un assessorament específic segons les necessitats de la mare i/o el pare i l’etapa del fill o la filla.

Resumint-ho tot; t’acompanyen en una de les professions més complicades del món: ser mare o pare.

Aquest acompanyamanet enfocat en salut emocional, també l’hem traslladat al món empresarial, acompanyant als treballadors en temes tan importants com, la conciliació, l’equilibri emocional, l’estrès, la nutrició… Tot gestionat a partir d’un test que analitza les necessitats de cada empresa i que ens permet realitzar un programa específic per als seus equips. Tot això, entra en el marc del pla d’igualtat i l’aposta de les empreses per cuidar dels seus empleats.

¿T’animes a millorar el teu día a día i el dels que t’envolten?

It’s time to connect!

 

 

FamilyCONNECT
familyconnectme.com

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *