Els plaers de la vida

TOURETROTERAPIA UN VIATJE AL TEU INTERIOR

Hi ha moments en la vida en què tenim malestar, però no aconseguim identificar el seu origen. En molts casos, fins i tot, ens resulta impossible saber què és el que estem sentint. No som capaços de posar-li un nom. Això pot ser degut al fet que estem desconnectats d’allò que sentim. Si volem gaudir de salut física i mental és molt important que ens permetem sentir, així com, deixar que aquestes emocions flueixin.

Les emocions són necessàries.

Les emocions sempre tenen la seva finalitat. De fet, quan s’activa una emoció tot el nostre organisme es veu afectat d’una manera o altra. Les emocions negatives tenen la finalitat d’apartar d’alguna cosa que ens desagrada. Les emocions positives, per contra, ens acosten a persones o situacions que ens fan sentir bé, fent que les nostres millors qualitats aflorin.

La desconnexió amb el nostre interior és un mecanisme de defensa molt habitual. Es tracta d’una elecció inconscient per no patir. Podríem dir que es tracta d’una protecció per no enfrontar-nos a nous fracassos, decepcions o diferents ferides emocionals. Aquesta desconnexió només aconseguirà apartar-nos de participar de manera saludable en la nostra vida.

Per mi el més important és sentir el que estàs veient des dels teus ulls per això crec  amb la màgia de la  fotogràfia en la qual podem empatitzar amb el sentiment mitjantçant  l’objectiu que tenim davant i  podem ser “invisible” i tenir la llibertat per expressar les emocions més profundes.

També es important preparar l’objectiu a fotografiar, per que es pugui captar l’esplendor i la l’essència i d’aquesta manera despullar l’ànima per poder entendre per que de vegades no ens sentim bé amb nosaltres mateixos o per que tot és com no esperaves.

 

 

Per això des de la dona és actualitat va néixer la Touretroterapia, una forma on ser tu mateixa, gaudir i a al mateix temps sentir i fluir de la manera que en realitat vol el teu interior.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *