Històries

RAFFEL PAGÉS UN GRAN ÉSSER HUMÀ

La dona és actualitat és essència en constant moviment per això, treu la part més sensible de tot allò que és actualitat.
Malauradament a la vida hi ha moments que l’ésser humà hem de viure situacions en les quals no estem preparats i sobretot quan són persones que estimes amb tota la teva ànima.
La dona és actualitat, va tenir el plaer de conèixer una d’aquestes ànimes.

Raffel Pagés
Deixar- me parlar d’ell com a ser humà, ja que la faceta professional saben tots de sobre que era excel·lent.
Vaig estar treballant per ell i vaig poder conèixer a una gran ésser humà, amable, humil i que vivia amb tots els seus sentits, plasmava un gran amor a tot el que feia  i va tenir tant d’èxit per què tot el que feia o sentia i creava amb les seves mans.

Jo li tinc una gran admiració (per què per mi no ha marxat, tots els recordarem per què ha deixat molt)
Era un home que feia sentir als seus treballadors els nombres u en la seva professionalitat.
Parlant amb la seva filla Carol vam coincidir en el fet que havia marxat una gran ànima a part d’un gran professional. El fet està, és que ha deixat un bon llegat amb els seus.
Carolina Pagés va aprendre del seu pare aquesta essència de transmetre aquest sentiment des de l’interior.

Paraules de Carolina  Pagés: “No sé ni com començar crec que us ho diría de veu, però no puc, em fa tant mal aquí dins, tinc tant mal al cor, molta pena i amb falta el respirar…No tocava no encara…i l’he vist aquest migdia que anava cap a la seva tortura com ell deia, però amb un somriuré i guapo, PER QUÈ ELL ES GUAPO, sempre amb el somriure i amb il·lusió per viure cada dia un dia mes, i l’he vist i he estat amb ell un instant amb la seva bosseta i ben vestit.

Hem xerrat uns minuts, ara em sembla poc, tot el temps amb ell em sembla poc, i m’ha dit estàs molt guapa (a tots dos ens agradem els colors).
I després ha pujat al taxi i ha marxat…no sabia que aquestes paraules serien les últimes amb ell, tinc el cor trencat i em falta a l’aire al respirar… estàs guapo papa i t’ho vaig  prometre…avui amb tu al davant i la Quionia amb mi, totes dues plorant t’ho torno a dir, papa ho tirarem endavant pels teus nens, ho farem papa…

Quan t’envoltes amb persones que despullen la seva ànima es poden fer grans coses.
Per això la dona és actualitat junt amb el grup Raffel Pagés i família realitzarem una sorpresa emotiva a la nostra plataforma dedicada a una gran ànima.

 

 

Raffel Pagés
Segueix donant llum i colors allà on la teva ànima seguirà sent tan pura com quan estaves entre nosaltres.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *