Debats

QUE ÉS EL NADAL?

Se’ns diu que el Nadal és una “època d’alegria” i un “moment de goig”.
Però mentres el Nadal s’acosta, no experimentes de vegades coses molt lluny d’alegria i goig? Et trobes enfonsat i els teus dies plens de coses per fer? Estàs cansat després d’un llarg any i els nombrosos problemes i dificultats que apareixen al teu camí? Et sembla que el Nadal és una pressió més i una demanda més del teu temps. Atura’t per un minut. És possible que pensis que no tens temps per aturar-te, així i tot ho hauries de fer.

En comptes d’esperar a sobreviure les festes, per què no gaudeixes d’aquest moment! Significarà tanmateix un intercanvi de pensaments. Això no obstant de vegades menys és més. T’has parat a pensar  si tot aquest córrer és necessari? T’estàs fent a tu i als teus estimats més feliços aquest Nadal? O estàs deixant fora les coses veritablement importants a la vida per així seleccionar els regals perfectes, arreglar les decoracions impecablement i reunir els més sumptuosos ingredients per al sopar de Nadal?

Mentre menys desesperat estiguis a crear el Nadal “perfecte”, més temps trobaràs per gaudir-lo. Mentre menys estressat i pressionat estiguis, més felicitat i alegria omplirà els moments que els teus estimats tindran junts. El Nadal hauria de significar ocupar temps preciós amb la família i amics que realment t’entens bé amb ells. Amor és l’essència del Nadal. Possiblement, és lleig de dir-ho, però hem de ser sincers amb nosaltres mateixos i saber que encara que sigui Nadal no tot val, ens referim que de vegades per acontentar a altres ens enganyem a nosaltres mateixos. Per aquesta raó no siguem superficials, però si no hi ha més remei hem de saber veure el problema des d’una altra perspectiva.

Tot té a veure amb acariciar i celebrar l’amor que expreses amb gent que possiblement no la comparteix amb tu. Tot el que tu dones és el reflex de la teva relació amb la teva vida.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *