AudiovisualEntrevistes visuals

PRESENTACIÓ DE LA DONA ÉS ACTUALITAT ETV A LA CARTA AMB JOSEP PONS

El 14 de setembre, es va efectuar la presentació de la dona és actualitat en el programa d’ETV a la carta amb Josep Pons. Va ser un plaer poder compartir els mateixos valors amb tot el seu equip de Fòrum cultural.

En la presentació i tértulia televisiva,  la plataforma va explicar els seus puntals i objectius i va voler donar uns missatges a la  societat, la qual son tan importants com  la transparència, el respecte, la humilitat i el suport de debò.

Vivim amb un món que sols ens preocupa despuntar i aconseguir mèrits,  lluitem contra rellotge per tindre més que el veí i ens oblidem del respecte que ens hem de tindre entre nosaltres i el respecte a un mateix. La societat s’ha encarregat no de fer-nos forts, sinó de sobreviure en un món hipòcrita i no real. Amagant el més rellevant, la confiança en un mateix i els altres.

La plataforma amb el seu contingut brinda la possibilitat de poder aglutinar persones amb valors, no treballem des de la competència sinó que aprenem dels altres, no necessitem despuntar ni trobar l’èxit. Simplement, volem ser reals amb nosaltres mateixos i ser tal com som,  ajudant, compartint, aprenent i respectant però des d’un paradigma diferent de l’actual.

La dona és actualitat, es una plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual. Visibilitzem la força de la dona, però sempre des de la mà del gènere masculí perquè és important també pel nostre camí.  Fem un feminisme inclusiu, sense excloure el masculí i tot això gràcies al nostre equip format per:

Sandra Burgos advocada especialitzada amb violència de gènera.
Belén Àlvarez Periodista
Sandra Polo Delegada i consultora de polítiques empresarials en matèria d’igualtat i diversitat.
Glòria Montasell presentadora del programa Viure des de l’essència.
Sandra Granado directora i CEO de la plataforma la dona és actualitat.

També volem agraïr la invitació al programa ETV a la carta a Josep Pons, una persona amb uns valors de respecte i d’ajuda magnífics i que tant bé ens fan a tots i sobretot al gènere femení. Estar convidats el seu programa va ser un inici d’un camí amb un altre mirada.

Aquí podreu veure el contingut de la presentació a ETV a la carta amb Josep Pons.

 

 

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *