Debats

LINDA EVANGELISTA: EM VAN DESFIGURAR TOTALMENT

Les cirurgies són procediments que poden comportar riscos i la cirurgia plàstica és una intervenció com qualsevol altra. No obstant això, totes les intervencions tenen un risc. Per a això, la confiança en el cirurgià plàstic ha de ser total, ja que les persones s’arrisquen a un canvi d’aparença que volen per voluntat pròpia (assumint tots els riscs)

La model Linda Evangelista (56) acaba de desvetllar a través del seu compte d’Instagram que s’ha mantingut allunyada de la vida pública durant un temps per amagar les seqüeles d’un procediment estètic, en principi no invasiu, que li ha causat grans estralls.

La model es va sotmetre a una lipoescultura que li va produir just l’efecte contrari. Afirma que el que ha passat la va portar a un cicle de depressió, tristesa i odi.

“Avui he fet un gran pas per corregir un problema que he patit i que m’he guardat durant més de cinc anys. Als meus seguidors, que s’han preguntat per què no he estat treballant mentre les carreres de les meves companyes han seguit prosperant, dir-los que la raó és perquè em van desfigurar totalment amb una lipoescultura de l’empresa Zeltiq”, explicava en el seu comunicat.

El tractament es fa servir per eliminar el greix localitzat sense necessitat de passar per quiròfan, però l’estrella de les passarel·les sosté que, si escau, va tenir just l’efecte contrari: les seves cèl·lules grasses van augmentar, no van disminuir, deixant-“totalment deformada”.

Linda va desenvolupar hiperplàsia adiposa paradoxal (HAP), un “efecte secundari molt rar, però greu” del procés de congelació del greix sobre el qual afirma ningú la va informar. Ara ella ha volgut compartir el calvari que ha viscut per sortir al pas dels titulars que es fan ressò del seu canvi físic i anunciar que ha emprès accions legals contra la companyia Zeltiq.

“M’ha deixat, com han descrit els mitjans de comunicació, irreconeixible”, ha lamentat. “La HAP no només ha destruït el meu mitjà de vida, sinó que m’ha sumit en un cicle de profunda depressió, tristesa i d’odi a mi mateixa. En el procés, m’he convertit en una presonera. Amb aquesta demanda, estic intentant superar la meva vergonya i fer pública la meva història”, exlicava la model.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *