Debats

EL PILAR DE LA DONA ÉS ACTUALITAT

El pilar més important de la nostra plataforma és poder fer conèixer a les persones la seva essència real que prové de la seva consciència.

La consciència és l’estat de la ment que ens permet adonar-nos de la nostra pròpia existència, de la resta del món.

La consciència és l’acte psíquic mitjançant el qual una persona es percep a si mateixa al món. D’altra banda, la consciència és una propietat de l’esperit humà que permet reconèixer-se als atributs essencials.

Quina tasca té la dona és actualitat divulgant la seva essència? poder ajudar a empoderar persones des del seu interior recorrent un creixement personal a través de la història i de l’actualitat donant a conèixer la consciència social, moral, ambiental i de classe, ajudant la capacitat de percebre i jutjar la pròpia existència.

Els nostres articles, treballs i esdeveniments culturals realitzaran la feina per poder ajudar al creixement personal que tant necessita aquesta societat per empatitzar i crear un entorn més subtil i veritable perquè flueixi l’apoderament i la unió de les persones.

A través de la dona és actualitat la persona aconsegueix tenir una noció de si mateix i del seu entorn; és un dels elements que assegura la supervivència d’un ésser viu, ja que permet estar alerta als perills i actuar en conseqüència.

La consciència és vital per donar significat a les nostres emocions i sentiments. Part mental que està connectada al nostre món exterior. Depenent com perceps el teu voltant tindràs la teva vida. Gràcies a la consciència podem prendre decisions, concebre possibilitats, assumir riscos o evitar-los, si la teva essència no està definida perquè et guian les teves pors i el teu ego possiblement atrauràs més risc d’errors a la teva vida i estar envoltat de negativitat.

A l’estat conscient, els estímuls de l’exterior s’integren al sistema nerviós central. Les estructures que regulen aquest procés són l’escorça cerebral, l’hipotàlem i el sistema reticular, que determinen conjuntament el fenomen de despertar.

Quan parlem de despertar no estem involucrant l’espiritualitat que en si té la seva importància, però sí que ho definim com es persegueix la seva essència aconseguint els teus èxits a tots nivells.

No tot s’aconsegueix de la nit al dia però sí que és cert que el camí que es recorre és molt més enriquidor que les presses del teu ego.

A  la nostra Plataforma te molt present aquesta essència que és el pilar de la dona és actualitat som persones que naixem totalment netes que a mesura que anem creixent la societat s’encarrega d’oblidar, no es pretén desactivar els valors que ens fan arribar on volem si no de ser sempre tu mateix/a.

A la dona és actualitat aprendràs cultura, història, com emprendre el teu negoci, etc… però sempre des d’una mateixa essència que et podrà fer veure la realitat de la societat sense haver de lluitar per això.

La consciència es divideix en dues formes: quan la persona no pot deixar l’error, o perquè no sap que hi és, o perquè ha fet tot el possible per sortir-ne, sense aconseguir-ho, o qui corregeix l’error i esborra per poder aconseguir la seva pau interior i aconseguir els seus propòsits, els seus èxits, les seves oportunitats i sobretot poder envoltar-se de tota aquella persona que t’obriran el camí.

Hi ha moltes persones que mantenen la seva essència adormida i això els porta a un laberint que de vegades els és complicat o sortir i que forja una personalitat que realment no és.

El pilar més important de la nostra plataforma és poder fer conèixer a les persones la seva essència real que prové de la seva consciència.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *