Associacions

ASSOCIACIÓ ADOMAR, DONES DE LA MAR DE GANDIA

Volem comptar des de la dona és actualitat que l’associació Adomar forma part de la nostra plataforma dones de la mar, fortes treballadores i a vegades molt valentes per poder surti quan fa tan mala mar.

Admirem la seva força i valentia, gràcies per ser dones d’actualitat. Adomar som una associació formada per persones que creiem en la necessitat de canviar el sistema agroalimentari actual, que oprimeix i expulsa les comunitats rurals i destrueix el medi ambient. Aquest canvi passa per la consecució de la sobirania alimentària.

Els nostres objectius son:

  • VISIÓ: La consecució d’una societat justa, equitativa i solidària, a través de l’exercici d’una solidaritat responsable i respectuosa.
  • MISSIÓ: Promoure un model de desenvolupament just a favor de la sobirana alimentària i generar en la societat una consciència solidària com a principi cap a la transformació social.
  • VALORS: Som Ecologistes, aconfessionals, independents, apartidàries i feministes.

ADOMAR, vol ser transmissora i divulgadora cap a tota la societat en general i un dels seus “reptes” es formar-se’n de tal manera per poder enriquir-se i enriquir el seu entorn.  Sense anar mes lluny, dissabte passat, vam participar via telemàtica junt a altres persones (quasi 50 entre sòcies, ponents i invitades) a la Jornada de “Dones i Economia Blava: Reptes del present i futur”.

I ben sabut és que viure es tot un repte pel que tením que lluitar tots i totes.

Gràcies Associació Catalana de Dones de la Mar per l’invitació, gaudim del vostre èxit i continuem endavant!!

 

 

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *