Històries

QUI ES LA DONA ÉS ACTUALITAT?

La dona és actualitat és superació personal, ajuda al creixement personal d’altres dones.

És el viu procés d’evolució i transformació que va haver de lidiar tant la seva fundadora i directora Sandra com la seva subdirectora Bèlen les quals van haver de experimentar adoptar nous hàbits, noves formes de pensar i qualitats que li permetessin assolir els seus objectius i desenvolupar tot el seu potencial en diversos àmbits de la vida.
La dona és actualitat el seu major interès és unir-nos i visibilitzar-nos les unes a les altres i presentar les virtut de cada dona, i poder ajudar a totes aquelles que es puguin veure en la mateixa posició que nosaltres quan no sabíem per on tirar.
La dona és actualitat t’informa i et guia si així ho necessites.

En la dona és actualitat, trobareu diferents seccions on les nostres escriptores plasmaran la seva vida, els seus somnis, les seves històries, us informaran dels processos empresarials, de com tenir cura del vostre salut i bellesa, com per circumstàncies de la seva vida han hagut de reinventar, com afecta la dona en diferents hàbits com a cultura, empreses els estigmes cap a la dona.

Podreu gaudir de sinergies amb dones que podran ajudar-vos en els vostres moments i no sentir soles perquè la unió fan la força.
A la dona és actualitat també trobareu una secció del gènere masculí on són part perquè la nostra visibilitat sigui molt més potent i descobrir de paraula del gènere masculí la defensa i suport perquè és canvi d’una vegada per totes els nostres drets.

 


Sandra Granado Marti

Fundadora, CEO i Directora Redacció.

La seva història

Propietària d’un centre de bellesa el qual va haver de tancar per tenir la malaltia de fibromiàlgia i tornar a reinventar per a trobar-se a ella mateixa en una nova etapa. Actualment combina el CEO de ladonaesactualitat.cat, les creativitats audiovisuals de màrqueting, Community Manager de holaweb.net amb la presidència de l’Associació Afibromed (Associació de Fibromiàlgia per al diagnòstic i tractament MèDic multidisciplinari de la fibromiàlgia, asi com el seu divulgació social)

“Sóc partidària que la dona té el gran valor he intel·ligència per fer el que ella es proposi”

Simplement hem d’entrar dins del nostre interior i fer neteja de creences i sabotatges que ens creem amb excuses que ens han anat inculcant des de la mateixa societat.
Totes som valentes, totes podem, hem de ser conscients que no hem de posar-nos la traveta unes a les altres sinó unir-nos i fer grans coses, es important esta també al costat del gènere masculí que és part per poder visibilitzar el nostre canvi en la societat i els nostres drets.

 


Bèlen Àlvarez Martínez

Periodista i Subdirectora Redacció

La seva història

Periodista freelance i mare. M’apassiona transmetre les històries de la gent anònima i gaudeixo escoltant-les. He treballat en diversos mitjans de comunicació, sobretot, en informatius i en programes de reportatges. L’altra part que em completa és la meva família i la llum de la meva vida, la meva filla Valentina.
Considero que les dones hem d’unir forces, crear cercles i recolzar-nos. Els homes també són fonamentals en aquestes sinergies que estem creant, perquè ells també són part de l’canvi. Només canviant la nostra mirada i la nostra perspectiva aconseguirem un món on el gènere no serà determinant.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *