Associacions

NIT DE L’EMPRESA LA FEGP

La Federació Empresarial del Gran Penedès és una organització de base associativa, de règim assembleari i de lliure afiliació, que representa el conjunt de l’empresariat del seu àmbit intercomarcal. La FEGP és independent i té un caire multisectorial i plural.

L’àmbit d’actuació coincideix amb el de les comarques de l’històric Gran Penedès, a cavall de les províncies de Barcelona i Tarragona.

La FEGP és una entitat que manté un compromís amb el seu entorn social i econòmic i que entén com a prioritari el progrés de l’entorn, en tant que beneficia el conjunt de ciutadans i entitats que hi conviuen i garanteix el futur de les activitats que s’hi desenvolupen.

La FEGP té com a objectiu fonamental el foment de l’activitat econòmica i el desenvolupament del teixit empresarial de l’entorn. Amb la generació constant de nous serveis i avantatges i la continuada producció d’actuacions, la Federació afavoreix els corrents d’informació, modernització i lliure competència de les empreses afiliades i, en conjunt, del teixit empresarial del Penedès i el Garraf.

Dones d’Empresa és un dels col·lectius més dinàmics de la Federació Empresarial amb un objectiu clar, ésser un altaveu per reivindicar la importància del paper de la dona a l’àmbit empresarial i destacar la figura de les dones empresàries del territori.

Així doncs, podem dir que Dones d’Empresa és el resultat d’una part de la societat que no ha cregut en les limitacions de gènere.

Organitzen diferents actes anuals com el Congrés i la Trobada de Dones d’Empresa, en un context d’inspiració a les dones emprenedores, on l’assistència de públic i el suport d’empreses i organitzacions, és absolut.

A més, Dones d’Empresa té iniciatives com el programa tens 5 minuts?, un format amb 5 empreses protagnosites amb la intenció d’afavorir la interrelació entre les empreses assistents o el projecte Webinars “Dones d’Empresa més que mai’, unes trobades digitals on es parlen de diferents temes empresarials amb una ponent principal.

La Nit de l’Empresa és l’acte anual més important de la Federació Empresarial del Gran Penedès. Celebra la trobada del teixit empresarial d’un territori unit per uns interessos comuns, impulsant la competitivitat del territori i creant xarxa per tal d’enfortir les aliances entre les empreses i les institucions, és l’espai on se celebra la Gala de Premis FEGP, i on s’entrega a les empreses un reconeixement pels aniversaris destacats. El conductor de l’acte repeteix, serà el comunicador cunitenc Guillem Estadella.

La Nit comptarà amb la presència de l’Hble. Sr. Roger Torrent, conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Tant la gastronomia com els cellers, seran representatius de les tres comarques on la Federació té la seva activitat, l’Alt Penedès, el Baix Penedès i el Garraf. L’acte acabarà amb una copa a peu dret, per tal d’afavorir les relacions entre les empreses.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *