Històries

MARILYN MONROE I EL ROMANÇ AMB EL PRESIDENT KENNEDY

Marilyn Monroe estava meravellada amb el president Kennedy i era capaç de qualsevol cosa per estar amb ell, per això, quan la van convidar aquesta celebració especial no va dubte a ser-hi. Ella sentia que amb una actuació commovedora podia acabar de conquistar a Kennedy.

El romanç havia començat fa 3 mesos quan van coincidir en un sopar privat, l’endemà li va trucar i la va convidar a un viatge al qual anava sense la seva dona, Jacqueline.

Tot i les trobades amoroses que van succeir, el mandatari li aclariria que ella mai podria ser una veritable primera dama. Marilyn va sentir això com un rebuig, llavors es va presentar amb la possibilitat d’acabar de conquistar-lo en la gala en honor pel seu aniversari. Ells van tenir la seva última nit de sexe amb el president a l’hotel Carlyle i des de llavors ja mai va tornar a buscar-la o a contestar les seves trucades.

Encara que sense cap dubte eren amants, fins ella mateixa ho admetia, i el seu cèlebre “Happy Birthday Mr president” va ser una mostra descarada i pública de la relació entre ells, també es va poder confirmar que va mantenir fins a la seva mort una intensa relació amb Robert (Bob) Kennedy, germà del president. I també es va poder confirmar sobre “festes sexuals” en què participaven els germans Kennedy, Marilyn Monroe i Frank Sinatra.

Malgrat la seva inexplicable mort, es va convertir en una llegenda i inspiració per a milers de persones, difícilment desapareixerà de la imaginació col·lectiva com un de la icona eròtics del segle XX.

Va arribar a aconseguir coses que cap altre famós va aconseguir, com rebre la seva estrella al passeig de Hollywood el mateix any en què el passeig va ser inaugurat (1960). I va arribar a ser una artista molt estimada, que, per la seva mort, va rebre molts homenatges, com la cançó “Candle in the wind” d’Elton John, i més, Hugh Hefner és amo del lot de la part dreta de la tomba de l’actriu, ja que desitja ser enterrat al costat d’ella.

En fi, la imatge de la temptació viu a dalt, amb brusa i faldilla prisada blanques que se li s’aixequen i agiten quan passa sobre un respirador de metro de Nova York, ha quedat indissociablement unida al seu nom.

La seva desaparició en plena joventut, i en el cim de la seva fama com a actriu i com a mite eròtic viu, no va fer més que augmentar la llegenda i fer que fins al dia d’avui, els mites de la seva mort segueixin canviant constantment.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *