Els plaers de la vida

LA DONA ÉS ACTUALITAT, POPI EXPERIENCE I ROCK & WINE COSTA BRAVA

Comença el compte enrere!!!! Platja d’Aro tornarà a vestir-se de rock per tastar vins de diferents Denominacions d’Origen d’Espanya. Rock&Wine es l’única fira de Catalunya en la que poden participar tots els cellers i pensada en exclusiva per al consumidor final,  que any rere any demostra mes interès per conèixer més coses del meravellós món del vi.

 

Sabem que una de les millors terres per donar vi és la part mediterrània de Catalunya, on hi ha   diferents comarques que deixen poder viure i assaborir aquest meravellós líquid que des de molts anys està a les nostres taules. Els nostres vins són considerats un aliment de la nostra dieta mediterrània, per tant presos amb moderació són saludables apart de formar part del nostre patrimoni cultural.

Tenim la gran sort que podem assaborir diferents marques i sabors, però on està l’encant és en poder saber i desxifrar que et diu el vi.

Possiblement una persona que no entengui, si pot saber de seguida que és un bon vi, però els sabors van més d’un bo o un regular, poder entrant a l’arrel del gust i saber desxifrar els seus aromes, matissos i textures això només ho pot fer un sommelier entès, gran professió que fa viure i sentir a partir del gust.

A la dona és actualitat tenim el plaer de poder aprendre aquest meravellós joc dels sentits amb la nostra delegada a l’Empordà i fundadora del Rock & Wine: Isabel Zaro.

Rock & Wine és una Fira del vi, que vol promocionar el nostre municipi com destí enoturístic, punt de trobada d’un consumidor i entès en vi (wine lover), conjugant activitats paral·leles com concerts de rock o tast de vi maridats amb musica  individualitzada amb auriculars per potenciar les emocions.

Rock&Wine músic experience. Tast de vins amb rock. Un tast completament sensorial ple d’emocions.

Un anàlisis sensorial i organolèptic dissenyat expressament per aquesta fira, un tast maridat de forma individual de vi i música rock amb auriculars.

Una música que no és triada a l’atzar, sinó que és el resultat d’un treball complex i molt detallat, d’un equip de professionals entre els quals es troben psicòlegs, musicoterapeutes, músics, enòlegs i sommeliers  per poder oferir una activitat única i singular, essent pioners en aquest municipi en aquesta activitat.
Si vols viure experiències sensitives i al mateix temps divertir-te gaudint d’entorns màgics vine a la Costa Brava amb la dona és actualitat. Disposem de diferents formes de poder entrar dins de les emocions i dels sentits en un entorn maravellós del 30 al 1 de juliol a Platja d’ Aro.

A la dona és actualitat, comptem també amb la nostra companya Clara Antúnez mànager de la Gastronòmica Palamós  on pots viure una infinitat de sensacions al voltant del vi dins  del meravellós mar de la Costa Brava en el POPI EXPERIENCE on es realitzen Showooking amb maridatge dalt d’un vaixell.

Vam poder veure aquesta experiència en el canal de televisió de TV3 en el programa ENTRE VINYES, (és un road movie sobre el món del vi i l’enoturisme a través de tres personatges: Albert Martinez López-Amor, escriptor-periodista català, Julio Arriga, pintor basc i Chris Grennes, un divulgador noruec del vi català.)

Si vols formar part d’aquestes meravelloses vivències elegants i divertides per a tots els teus sentits i entrar dins de tots els avantatges que podem donar-te en la dona és actualitat, només has de  de formar part de la nostra plataforma i podràs utilitzar una infinitat de beneficis tant per la teva butxaca com per les teves emocions.
Així que, amb la nostra plataforma, fusionem el fet de poder divertir-te de les millors activitats sense haver de fer un trencat a la teva butxaca.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *