Salut i bellesa

ESTILS DE CABELL PRIMAVERA 2021. ELS SERRELS

Com saber si et quedarà bé el serrell?

Encara que ara veurem les recomanacions concretes per a cada tipus de rostre, si la teoria no és suficient per a tu, “Podem provar amb flocs llargs i posar-los sobre el front, però també hem de contestar-nos algunes preguntes, com si ens molesta tenir els cabells a la cara, si ens importa anar a la sala a retocar-lo, pentinar cada dia, etc”

A més de considerar aquests detalls, tenim que fer cas  del consell del nostre perruquer, ja que podrà valorar de primera mà si és bona idea o no, doncs ens ajudarà a decidir “quin és l’ideal i valorarà altres aspectes com la densitat i els remolins”. La prova definitiva? “Si no estàs segura, pots provar amb un serrell cortina llarg o un de pentinat cap al costat, que permetrà veure l’efecte sense arriscar amb el resultat”.

 

 A quin tipus de cara li queda bé el serrell?

Si tens la cara ovalada, estàs d’enhorabona,  és la cara més harmònica, a què li queda tot bé.

Qualsevol estil i llarg serrell te farà ressaltar les faccions encara més. En segon lloc vindrien els allargats, doncs tal com apunta l’experta, “sempre els recomanem el serrell, jugant més amb el color. Per reduir la longitud de la cara, mantindrem els tons més foscos a la zona del serrell i il·luminarem aclarirant la resta de la cabellera desde la zona mitja a puntes per emfatitzar aquest efecte i compensar les faccions.

Hem de tenir en compte que la zona fosca s’escurça, i aquesta combinació de tall i color és el tàndem perfecte, encara més si la cabellera és molt llarga, perquè tendeix a estendre encara més la barbeta.

 

I a quin tipus de cara NO li queda bé el serrell?

Encara que, per descomptat, cada persona és diferent i al cap i al fi hauríem d’apostar pel look que vulguem, Hi ha certs detalls de la nostra cara pels quals no es recomanaria aquest tipus de pentinat: “Hi ha alguns trets que s’emfatitzen encara més amb els serrells, com un nas gran. Per tant, sigui com sigui la cara, si el nostra nas destaca, és desaconsellable”, El motiu és que el serrell destaca més la part de la cara on acaba, per això, l’especialista explica que depenent de quin tipus d’estil escollim, podrem ressaltar unes zones o unes altres. “Els serrells de nadó centren l’atenció en les celles o les ulleres; els propers a les celles, en els ulls; i un serrell cortina posarà el focus en els pòmuls i el nas”.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *