Debats

ELECCIONS PANDÈMIQUES O POLÈMIQUES?

El març de 2020 vam viure un cataclisme mundial a causa de la pandèmia.
Tot va ser contra temps informatius que deixaven a la ciutadania indefensa i sense rumb. Tots els serveis públics com Sepe, Seguretat social, Bancs, ajuntaments treballant amb baix mínim i no donen el que la ciutadania necessita..

Van decidir tancar serveis mantenint a la ciutadania en un incertesa abismal, ja que no podien controlar ni els seus comptes ni els seus drets.
Va resultar que tot era per la seguretat del ciutadà per controlar la propagació del virus.
Però va resultar ser selectiu aquest virus, per mediació del govern central va resultar tenir etapes.
Com si es tractés d’un ramat, ara deixar-los anar a tots i després els tornem a tancar.
No se realment qui porta al govern la seguretat d’organitzar un país per salvar-nos, però per descomptat no són els que ho estan fent en aquests moments.

Cada vegada que vostès decideixen obrir la porta del ramat, encara ens fan més mal, ens porten l’efecte io-io.
Negocis i famílies que s’estan partint l’ànima per poder portar i suportar això el millor possible.
Però resulta que hi ha municipis a qui del Baix Penedès que només es preocupen de netejar la cara del seu poble amb obres que no feien cap falta en aquests moments que corren, a i com no apujar els impostos per ofegar més el petit autònom i families.
I ara resulta que han decidit deixar-nos anar de nou perquè votem en unes eleccions que més de la meitat de la població no estan d’acord.
De tots és sabut que la gran majoria de la classe política és capaç de qualsevol estratagema per tal de aconseguir un grapat de vots. No és casual que alguns partits defensin la celebració de les eleccions en un moment tan inoportú. Inoportú per la salut comunitària però molt oportú per al seu rèdit electoral.

Persones que els ha tocat seure a les taules tenint familiars de la mateixa bombolla amb malalties greus i són de risc, i vostès decideixen no importar-n’hi un mínim i els deneguen totes les causes que presenten. Algú ha tingut en compte aquesta necessitat?. Una de les mesures que es daurin implanta per a la protecció dels membres de les meses electorals serà l´ús d´EPI específics per al moment de la jornada electoral.
Aquesta decisió sense control d´experts sanitaris representa una situació de perill màxima.

Com el nostre veí del Vendrell Rodri Sánchez, està convocat per PRESIDÈNCIA a la taula de votacions, va presentar als jutjats el procediment per la greu possibilitat d’estar exposat tantes hores, ja que la seva dona està en una situació greu de salut, i l’han desestimat.
Amb tota la tecnologia que va venir per quedar-se ja podrien vostès haver pensat a fer les votacions virtualment.
No ens mereixem aquesta poca empatia per part d’una institució que diu que viu pel poble i els seus ciutadans que paguen el seus sous.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *