EL PLAER DE VIATJAR

Hem dic M. Dolors Escura la meva professió per a mi és com un plaer de la vida, ja que em dedico a donar als meus clients els plaers més macos amb Àgora Destins

La meva trajectòria són 45 anys dedicada a ajudar als meus clients en la preparació i execució dels seus viatges tant empresarials com d’oci.

Per mi és una satisfacció que els viatges que organitzem tinguin èxit i que els clients amb el seu boca-orella ens recomanin i així la nostra comunitat de viatgers augmenti dia a dia.

M’he hagut de reprograma 3 vegades com si fos un ordinador dins de la mateixa professió, la primera el 1981, la segona el 2012 i actualment que la Covid m’ha fet replantejar la manera de com vol viatjar, per aquest motiu estem creant un tipus de viatges més sostenibles, per conscienciar-nos tan nosaltres, com proveïdors i clients de què hem de fer un canvi en la nostra mentalitat de viatgers.

Voldria donar gràcies a la dona és actualitat per donar-me l’oportunitat d’estar en aquesta plataforma i estic a la vostra disposició per si us puc ajudar.

 

Dolors Escura

Directora Viatges Àgora

Redacció
Latest posts by Redacció (see all)

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Creativitats audiovisuals de màrqueting i Community Manager de holaweb.net. Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)