LLIBRE SOLIDARI, 21 DONES EMPRENADORES DEL S.XXI, ASSOCIACIÓ FEGP

Associació la FEGP i part important de la dona és actualitat us ofereix l’oportunitat de gaudi d’un gran llibre on les dones són protagonistes.

Dilluns 20 de juliol es va fer la presentació del llibre “21 Dones emprenedores del S. XXI” del Col·lectiu Dones d’Empresa, amb el suport de l’Institut Català de les Dones i la col·laboració de la Fundació Oncolliga.

A la presentació van assistir, a més de moltes de les protagonistes del llibre, la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Laura Martínez, la presidenta de la FEGP, Neus Lloveras, representants de Dones d’Empresa, la psicooncòloga i musicoterapeuta de la Fundaci

Oncolliga, Patrícia Martí i  una cinquantena de persones com a assistents.

Dones d’Empresa neix l’any 2008 sota el paraigua de la Federació Empresarial del Gran Penedès amb l’objectiu de potenciar i consolidar una xarxa de contactes i col·laboració professional en tots els sectors d’activitat, a través d’un fòrum plural d’opinions, experiències i aprenentatges. La finalitat de Dones d’Empresa és fer visible i posar en valor el talent i el lideratge femení, contribuint a eliminar els obstacles directes i indirectes que frenen el seu desenvolupament i així fer possibles unes organitzacions i una societat més rica, igualitària, sostenible i justa.

Al llibre “21 Dones emprenedores del S. XXI” trobareu la trajectòria de vint-i-una dones  d’àmbits ben diversos que han excel·lit en el seu camp, que són referents per a tota emprenedora i, per tant, cal posar-ho de manifest i donar visibilitat als valors, les capacitats, l’esforç i la dedicació que les ha dut al seu cas d’ èxit.

 

Essent Dones d’Empresa un col·lectiu sense ànim de lucre, des del Grup Impulsor es va decidir participar activament en una causa social determinant que l’import íntegre de la venda de “21 Dones emprenedores del s.XXI” aniria destinat a la Oncolliga, Fundació Lliga Catalana d’Ajuda Oncològica. Amb aquesta aportació, Dones d’Empresa de la FEGP vol contribuir a la millora del benestar psicosocial i qualitat de vida de les persones amb càncer i els seus

familiar durant tot el procés de la malaltia.

 

 

Redacció
Latest posts by Redacció (see all)

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Creativitats audiovisuals de màrqueting i Community Manager de holaweb.net. Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)