ASSOCIACIÓ DE FIBROMIÀLGIA AFIBROMED

ASSOCIACIÓ DE FIBROMIÀLGIA PER AL DIAGNÒSTIC I TRACTAMENT MÈDIC MULTIDISCIPLINARI DE LA FIBROMIÀLGIA, AIXÍ COM LA SEVA DIVULGACIÓ

Després del que va passar creiem convenient que molta de l’ajuda que realitzarem sigui via xarxes socials i seguir estant a prop vostre com ho vam fer en el confinament.

En aquest apartat fibroamed podreu trobar totes les facilitats per poder entendre aquesta malaltia i com abordar-la per poder tenir millor qualitat de vida, és imprescindible que tots aquells que vulguin pertànyer a aquesta plataforma digital (de la malaltia) ha de ser socis d’Afibromed, com ja sabeu som gratuïts i no tenim quotes.

La nostre part més important serà ajudar-vos en el que necessiteu saber, cuidan emocionalment i ensenyar-vos els nostres zooms informatius  i pràctiques que tant han ajudat a tots durant aquest confinament.

Estem al teu costat des de la pantalla, més fàcil còmode per a aquelles persones que els costa tornar a la normalitat o que prefereixen realitzar-lo d’aquesta forma.

Els temps han canviat, hem d’acceptar-ho.
Resistir-nos és contraproduent per al malalt. En Afibromed trobaràs:

 

Qualitat de vida

Contribuir a millorar la qualitat de vida dels nostres associats, mitjançant col·laboradors, facultatius especialitzats i altres especialistes mèdics.

Assessorament i suport mèdic

Assessorament a pacients i familiars tant en l’àmbit mèdic, emocional i físic. Suport a pacients que se senten incompresos per la seva malaltia en els tractaments mèdics.

Divulgació multidisciplinària

Difusió de tota mena de tractaments i d’informació relacionats amb la malaltia via web, xarxes socials, videoconferències, etc.

Afibromed és gratuïta i necessitem el recolzament d’aquelles persones que solidàriament volem compartir els nostres esdeveniments amb nosaltres, per això els nostres esdeveniments, seran per a tot tipus de públic encara que no pateixi la malaltia.

Afibromed es fa funda amb l’objectiu de ser més proper i emocional per això tots els nostres col·laboradors tenen una especial sensibilitat humana.

Com el nostre col·laborador Lorenzo Quinn que ens va obsequiar amb el seu treball (mira la teva ànima) amb ell volem transmetre el que és Afibromed.

Exposat el Museu Deu del Vendrell a partir del 20 de juliol, on podreu veure i observa l’ànima Afibromed, farà una temporada, ja que passarà per diferents museus i poder així donant més visibilitat al nostre interior que tan apagat estar.

 

Afibromed agraeix l’aportació solidària i de suport de:

  •  L’empresa Andilana per la seva donació amb 1 Eur una tapa.
  • El grup Som Poble que van invertir part del seu sou amb les associacions del poble amb diners al carrer.
  • Al grup Català Nerea Bassart trio per donar veu a la nostra malaltia.
  •  Terapies Corexpresión pel tractament,( equilibrem les emocions).
  • Associació +Tu.
  • Associació Grup de Dones el Vendrell.

 

Sandra Granado 

Afibromed.org

info@afibromed.org

611044694

 

Redacció
Latest posts by Redacció (see all)

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Creativitats audiovisuals de màrqueting i Community Manager de holaweb.net. Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)