Associacions

ASSOCIACIÓ CALAFELL CONTRA EL CÀNCER

Avui, tinc l’oportunitat de fer el meu primer article per la plataforma “La dona és actualitat”. Crec que la millor manera de fer-ho, era escriure i parlar d’allò que conec, m’agrada i més il·lusió em fa.

Com a Presidenta de l’Associació “Calafell contra el càncer”, és per mi el plaer, el repte i el projecte més gran que mai he tingut entre mans.

Us diré, que durant aquests dos anys de trajectòria m’he enriquit i he crescut com a persona, sumat a l’aprenentatge en valors com la generositat, solidaritat, altruisme, empatia, drets humans, honestedat i tolerància. Animo a tothom a participar i a involucrar-se en qualsevol tipus de projecte solidari, perquè us asseguro que és una sensació molt gratificant , tant per a la persona que rep com per la que la dona.

Però realment el secret és envoltar-se d’un gran equip de voluntaris disposats a acompanyar-te en aquest projecte. M’imagino, que molts de vosaltres heu sentit parlar de “l’Equipasssuuu” de “Calafell contra el càncer”, disset voluntàries i voluntaris, treballant d’una manera desinteressada i el què és més important, sense esperar res a canvi. Elles i ells, posen temps i esforç per ajudar als malalts de càncer i a les seves famílies, com també en les diferents campanyes i actes que fem durant tot l’any. Realment només tinc paraules d’agraïment per tots els membres que representen la nostra associació.

A més tenim la gran sort, d’estar recolzats per comerços, establiments, empreses, centres educatius, així com per l’Ajuntament de Calafell, i com no, també amb la gran solidaritat que ens demostra la ciutadania en tots els actes i accions que fem.

Els principals objectius del nostre projecte són, per una banda, l’ajuda i el suport als malalts de càncer del nostre municipi en el sentit més ampli de la paraula, i per altre, per la recaptació de donatius que serveixin tant per ajudar, entre d’altres, al departament d’oncologia de l’Hospital del Vendrell amb el doctor Valentí al capdavant, a l’Associació Afanoc nens i adolescents amb càncer de Tarragona o a l’Associació AECC de Tarragona.

Si voleu contactar amb nosaltres podeu fer-ho per e-mail a calafellcontraelcancer@gmail.com o per les nostres xarxes socials.

 

 

Judit Alujes
Presidenta de Calafell contra el càncer

 

Col·laboradors

Col·laboradors

Plataforma digital per la difusió, sensibilització i l’empoderament de la dona dins de la societat actual.