LA MODA ÉS ACTUALITAT

Les marques estableixen allò que portarem l’any que ve i també direm adéu a altres peces que ja és millor que deixis a l’armari per a altres ocasions si es tornen a portar.
Avui us donem una breu explicació del que les passarel·les marquen les tendències de moda que seran clau per 2021.

ANIMAL PRINT

Lleopard o les zebres sobresurten per sobre d’altres diferents estampats de la mateixa línia.

PANTALONS AMPLES
Tornant a les èpoques dels 70, encara es queden. Així veiem pantalons de pota ampla, o bé d’aquesta manera de dalt a baix.

SEMPRE COMFI
Ara es porta una barreja d’estils on el més còmode triomfa, sudaderes, calentadors, pantalos còmodes.

ESTIL COLEGIALA
Faldilles de quadres curtes i sexis, jerseis de pic, de colors, gases transparents, mitges de malla, esportives o sabates de taló si un ho veus necessari.

XAROL
En forma de leggings, bosses, vestits. S’estila un material que imita el cuir i que vetlla per la sostenibilitat.

EL ECO PREN PROTAGONISME
Portar aquests teixits que respecten el medi ambient i també la nostra salut. Són teixits elaborats i reciclats que albiren el futur del sector.

MENYS COLOR ROSA
El rosa xiclet és un dels que més agraden i veurem en forma de vestit jaqueta o de vestit…però aquesta temporada es veurà menys.

GROCS
Els grocs  segueixen i són totalment pràctics.

LES FALDILLES MINI ESTAN DE MODA
Són vestits que estilitzen perquè a les baixetes les fan semblar més altes i les que ja ho són poden lluir una bona perxa gràcies a aquestes peces.

MÀNIGUES GLOBUS i OMBRERES
Ombreres que es portaven en els 80 i 90 i que sorprenent estant de nou aquí perquè eren bastant incòmodes però seran tendències de moda de 2021. Les mànigues globus, exagerades mostrant un look molt atrevit també serán tendència.

 

Tot i que cada dona és un món en qüestió de moda totes formem part d’una elegància pròpia adaptada a la seva personalitat.

Redacció

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Creativitats audiovisuals de màrqueting i Community Manager de holaweb.net. Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)