ELS TEXANS MÉS ELEGANTS

Segons la wikipedia l’origen dels texans: “…creats el 1872 per Levi Strauss, un comerciant jueu estatunidenc d’origen alemany, originalment els texans eren una peça de roba de treball, d’ús circumscrit als EUA, i de disseny bastant balder; però a partir de la dècada de 1950 es començaren a imposar com a peça emblemàtica de moda juvenil, primer als EUA i tot seguit arreu del món, alhora que el disseny tendí a estretir-se…”

I si..fou, aquí a l’any 1956 quan els fans Elvis Presley van caure rendits quan el van veure lluïnt uns texans tenyits de color negre a la pel·licula Jailhouse Rock.

Aquets texans tenyits negres son clàssics, atemporals i son súper pràctics i funcionals. A dia d’avui, segueix sent una de les favorites per a les noies perque porten aquestes avantatges:

 

• Estilitzen i allarguen les cames.
• Són la manera més fàcil d’afegir una mica d’elegància a un estilisme casual i effortless.
• Combinen amb tot i serveixen per a tot.
• Són la resposta perfecta per a aquests dies en què no saps què posar-te.

 

Ja veieu que els texans negres van ser, són i seran sempre el bàsic favorit de la majoria d’estilistes i també de totes les noies més ben vestides…

Redacció
Latest posts by Redacció (see all)

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Creativitats audiovisuals de màrqueting i Community Manager de holaweb.net. Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)