EL SIGNIFICAT DEL VESTIT D’ALTA COSTURA DE BELLA HADID A CANNES

La model es va presentar a Cannes amb un vestit d’alta costura signat per Schiaparelli que reflecteix els temps que hem viscut després de la pandèmia per la Covid-19.

 

Bella Hadid ens acaba de donar un dels moments més impactants de la catifa vermella a Cannes, potser, el que més. La germana petita de Gigi Hadid, que pertany al selecte grup de muses d’estil que abanderen la generació de les personalitats més rellevants en la indústria de la moda i d’Instagram, va portar al festival de cinema un vestit d’alta costura de la col·lecció tardor-hivern de Schiaparelli.
L’essència del vestit en si mateix, un dels vint looks de la col·lecció creada pel director creatiu de la marca, Daniel Roseberry, tanca un profund significat que transcendeix als temps que hem viscut des de l’inici de la pandèmia derivada de la Covid-19 i la supermodel, Bella Hadid, acaba de ser portador d’un missatge excel·lent en els nostres temps.

 

El look de la jove model, està compost per un vestit de crepè negre que inclou un parell de pulmons banyats en or. Al respecte, Daniel Roseberry, va expressar d’on va venir la inspiració de l’obra. Pensava en el nostre sorgiment d’aquesta època de Covid-19 i volia retre homenatge a la idea de respirar, cristal·litzant els pulmons, on es veu que el dissenyador en relació amb l’original forma de la joieria adorna el centre del vestit. Els complements ressalten la visió d’una dona contemporània sens dubte, Bella Hadid s’ha guanyat amb aquest look un important lloc entre les millors vestides a la catifa vermella de Cannes 2021.

 

El pentinat és un sofisticat recollit alt, que deixa una perfecta caiguda recta d’un floc de cabell a l’altura de l’orella de Bella, un estil que despunta per ser una de les tendències omnipresents de la temporada vinent. La joieria escollida confirma la tendència d’accessoris maximalistes que es va veure en la setmana de la moda d’alta costura. En aquest look, res és casualitat, el detall del color del disseny de les seves ungles, és camuflada amb la profunditat del vestit negre.

 

Sens dubte, al llarg dels anys la moda s’ha caracteritzat per ser una forma d’expressió davant els esdeveniments del seu moment, és per això que aquesta aparició esdevé una aparició molt rellevant per a la història de la catifa vermella de festival.

 

Redacció
Latest posts by Redacció (see all)

Redacció

Sandra Granado CEO de ladonaesactualitat.cat Creativitats audiovisuals de màrqueting i Community Manager de holaweb.net. Presidenta de l’Associació Afibromed (Fibromiàlgia)